SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnanan İnsanların Önü Açıldı"

0
Güncellendi - 2017-03-11 04:13:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı tarafından Orduzu Kaldırım Mahallesinde 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi ev toplantısı yapıldı. Toplantıda, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine dikkat çekildi.

AKP teşkilatı tarafından Orduzu Kaldırım Mahallesinde düzenlenen toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Nevzat Aslan, Yaşar Karataş, Zafer Kırçuval, bazı belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, en güzel hizmeti sunabilmenin gayreti içinde olduklarını belirterek, “Biz belediye olarak vatandaşımızın hizmetindeyiz. Malatya’nın yeni büyükşehir olması ve Metropol ilçeler olarak yeni oluşmamıza rağmen yaptığımız işlere baktığınız zaman Türkiye’de hiçbir belediye ile kıyası kabul olmayacak bir hız içinde gidiyoruz. Netice de hizmet alanlar olarak sizlerde görüyorsunuz. Mesela buraya Orduzu’ya milyonlarca liralık yatırımlar yapılıyor. Yollarımızın hepsi asfaltlandı. Parklarımız, bahçelerimiz, derelerimizin ıslahı ve tretuvar çalışmalarımız bitmek üzere. Çalışmalarımızı Büyükşehirimiz ile birlikte sürdüreceğiz. İl başkanımız, milletvekillerimiz, Genel Başkan Yardımcımız, Bakanımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

16 Nisan’da yapılacak olan referanduma dikkat çeken Başkan Gürkan, “Türkiye’nin istikbaline, istikrarına kastetmek isteyen hain çete ve ona benzeyen çeteler türediler. Ülkemizi hem içten hem de dıştan parçalamak ve kardeşkanı akıtmak için büyük bir senaryo yazıldı. Ancak kadirşinas insanımız bu senaryoyu bozdu. Vatandaşın vergisiyle alınan silahları sizlere yani vatandaşımıza doğrultanlara gerekli ders verildi. Milletimizi kutluyoruz. 15 Temmuz sonrasında meydanları doldurdunuz. Milyonlarca insanımız sokaklarda bir ay boyunca demokrasisine sahip çıkarken en küçük bir taşkınlık yaşanmadı. İnşallah 16 Nisan’da da biz kendimize yakışanı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Önümüzde Referandum var. Referandumun öneminin iyi kavranılması gerekiyor. 15 Temmuz’u hep birlikte yaşadık. Yaşadığımız sıkıntıları, millete kurulan tuzakları, kimlerle işbirliği yapıldığını hep birlikte gördük. Bunlar daha önceleri de 80’de 70’de yaşandı. Bu saldırılar AK Parti iktidarlarında da hız kesmedi. AK Parti kapatılma ile karşı karşıya kaldı. Yüzde 95 ile de gelse siz iktidar olamazsınız denildi. Cumhurbaşkanımız onurlu duruşu ile dimdik ayakta durdu. Milletimiz de gereken desteği verdi ve ben inanıyorum ki bu desteğe devam edecek. Onlar, sendikaların, askerin, iş dünyasının hemen hemen tüm tarafların içine sızmayı başarmışlar. Devletin her kademesine sızılmış. Tüm bunlarla gerekli temizlik yapıldı, yapılmaya devam ediyor. AK Parti’nin 15 yıllık istikrarı hem Anayasa düzenlemeleri ile inanan insanların önü açıldı. Haksızlıkların önüne geçildi, geçilmeye devam ediliyor. Tüm bunları unutmamız lazım. Bu saldırılarda ülkemiz sadece ekonomik kayıplar yaşamadı. İnanç ve ifade özgürlüklerinde yaşamın genelinde kayıplar yaşandı. Hatta ticaret yapan insanlar “yeşil sermaye” diye fişlendiler. İşte bu yüzden niçin Cumhurbaşkanlığı sistemine geçmemiz gerektiğini çok iyi anlamamız gerekiyor. Eski düzenin devam etmesini isteyenler, işte karışıklıklardan faydalanan kitledir. İstedikleri zaman Anayasa’ya, yasalara, yargıya, işimize gelmeyen iktidarları gönderelim diyenlerdir. Bu referandum ile ülkede her şey baştan aşağıya değişecektir. Herkesin hesabı bozulacaktır” dedi.

Türkiye için 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine dikkat çeken AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “İstanbul gibi bir kenti yönetmiş olan Cumhurbaşkanımız kendini ispatlamıştır. Bugüne kadarki çizgisini hiç bozmamış olan Cumhurbaşkanımız ülke için de canını ortaya koymuş. Biz bu ülkenin sahibinin bu millet olduğunu söyledik. Ve 15 Temmuz’da milyonlarca insan “seni Menderes gibi etmeyeceğiz” diyerek alanlara indi. Vatandaşımız bundan sonra hangi siyasi partiye gönül vermişse oylarıyla onu destekleyecek, Cumhurbaşkanlığı için de kimi bu ülkede Cumhurbaşkanı görmek istiyorsa onun için oy kullanacak. Cumhurbaşkanı seçildikten sonra yani yüzde 50’yi kim geçerse o hemen ertesi gün hükumetini kuracak” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    İnanan inanmayan ne demek ? Sizden öncekiler inanmıyor muydu ? Kimin inanıp, kimin inanmadığına kim karar veriyor ? Halkı kandırmayın lütfen. Belediye meclisinin kararlarına bakın, çoğunluğu varsa yoksa rant kokan emlak ile ilgili.
    0
    0
    Yanıtla