SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnancım Tamdır"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili aday adayı İlahiyatçı Eğitimci Fikret Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Kale ilçesi teşkilatını ziyaret etti.

Özdemir'in çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"7 Haziran seçimleri için AK Parti’den Malatya Milletvekili aday adayı olan İlahiyatçı-Eğitimci Fikret Özdemir, AK Parti Kale İlçe teşkilatını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Özdemir sözlerine şöyle devam etti. ‘7 Haziran 2015’de yapılacak olan Genel Seçim Yeni Türkiye’nin Seçimi olacak. Anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşmamız için gerekli olan 400 Milletvekili çıkartmak için elimizden geleni gece gündüz demeden Teşkilatlarımızla birlikte çalışarak başaracağımıza inancım tamdır dedi. Dedi.Ziyarette konuşan Özdemir, “AK Partimizin hizmetleri bize göstermiştir ki ülkemizde her ne sorun olursa olsun üstesinden gelinemeyecek hiçbir sorun yoktur. AK Parti ailesi ne istediğini bilen ve nasıl çözeceğini bilen bir aileyiz. Yeter ki bir olalım, birlik olalım, dirlik içinde olalım. Teşkilatlarımızın her kesimini canı gönülden kucaklayalım.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti Kale ilçe Başkanı Harun Akkuş ziyarette bulunan aday adayı Fikret Özdemir’e adaylılarının kendisine ailesin hayırlı olmasını diledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız