SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnancımız, Yapacağımız Var'

A- A+ PAYLAŞ

Has Parti'nin Darende ilçesindeki seçim bürosunun açılışı yaptı.

Bu partinin açılışı ile seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Halkın sesi partisi seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Has parti Teşkilatı Türkiye’de olduğu gibi Malatyada da teşkilatlanmasını tamamladı.

Malatya Has Parti Teşkilatı ve vekil adayları Darende ilçesi seçim bürosu açılışına katıldılar. Açılış konuşmasını yapan İl Başkan yardımcısı Ramazan Acar, Has Partinin büyümesini tamamlamış bir parti olduğunu belirterek şunları söyledi;

Acar; “Has Parti Türkiye de eşi benzeri görülmemiş bir hızla, kuruluşunu tamamlamış ve teşkilatlanmıştır. Has Parti halkın kurduğu bir partidir. Sizlerin bize göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Darende ilçesi bizim için önemli bir yere sahip. İnşallah 12 Haziran seçimlerinde Darende’den de galip ayrılacağız.”

Seçim bürosu açılışında milletvekilleri adayları da kendilerini tanıtarak, Darende seçim bürosunun hayırlı olmasını temenni ettiler.

Seçim bürosunun açılışının ardından Has Parti teşkilatı Darende esnafını gezerek sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Siyasette düşmanlık yok, rekabet var anlayışıyla yola çıkan Has Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Darende seçim bürosunu da ziyaret etti. İki parti daha sonra birbirlerine hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Gezi esnasında vatandaşın biri “Umudumuz Numan Kurtulmuş, esnaf perişan, inşallah Numan Başkan İktidar olacak. Gözümüz yollarda onu bekliyoruz” diyerek oyunun has partiye olduğunu söyledi.

Milletvekili adayı Mustafa Gümüşboğa ise “Genel başkanımız herkesin dertlerine çözüm bulacak. Bizim uçuk kaçık vaatlerimiz yok. Sadece inançlarımız ve yapacaklarımız var.” dedi

Esnaf ziyareti sırasında Has Parti Teşkilatı, boyacılık yaparak geçimini sağlayan bir esnafın, boya sandığında Numan Kurtulmuş’un afişinin asılı olması vekil adaylarını hem şaşırtı hem de mutlu etti.

Has parti bayan milletvekili adayı Hülya Eroğlu boyacı ile bir süre sohbet etti. Eroğlu “ Has Parti teşkilatı olarak ilk önce küçük esnafımızın yanında olacağız. Büyük esnaf iyice büyüdü. Olan fakire ve küçük esnafa oldu. Allah’ın izniyle bütün sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız