SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnandığımız Yolda Devam Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-11 01:06:30
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un sportif direktörü Aziz Yiğit, ligin üçüncü haftasında Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “İnandığımız yolda devam ediyoruz” dedi.

Ligde geride kalan 3 haftada 2 beraberlik, 1’de galibiyet alarak 5 puan kazandıklarını hatırlatan Yiğit, “Ligin üçüncü haftasında konuk olduğumuz Erdağ İnşaat Dumlupınarspor karşısında 10 kişi mücadele etmemize karşın önemli bir galibiyet aldık. Ligde ilk 2 haftada aldığımız beraberliğin ardından Kahramanmaraş deplasmanından galibiyetle dönmek istiyorduk. İyi bir mücadeleyle haklı bir galibiyet aldık” diye konuştu.

Yiğit, iyi bir ekip olduklarını ve hedeflerine ilerlemek istediklerini kaydederek, “Erdağ İnşaat Dumlupınarspor puanı olmadığı için kolay bir rakip olarak görünse de zorlu bir karşılaşma oynadık. Ligin ilk iki haftasında da galibiyeti hak eden taraf olmamıza karşın beraberlik almıştık, o nedenle bu karşılaşma bizim adımıza önemliydi. Futbolcularımız iyi bir mücadele ortaya koyarak, zorlu deplasmandan galibiyet almasını bildi. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde 62 Pertek Spor karşılaşması var. 62 Pertek Spor’da grubun iddialı takımları arasında yer alıyor. Bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılıp, hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız