SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnanılmaz Derecede Güzeldi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:48:11
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Konya Anadolu Selçukluspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Ligde 3'te 3 yaparak, 9 puan toplayan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Mustafa Uğur, maç sonrası yaptığı açıklamada, önemli bir 3 puan aldıklarını ifade etti. 

Tecrübeli teknik adam, futbolcuların mücadelelerinden memnun olduğunu kaydederek, "Müsabakayı iki yönlü değerlendirmek gerekiyor. Müsabakanın ilk başlangıcında arzu ettiğimiz futbolu sahaya yansıtma gayreti bana göre çok olumluydu. Ama genel olarak tabi rakibinde bizi çok iyi analiz ettiğini görüyoruz. Özellikle müsabakanın ilk yarısında hücum bölgemizin kanat oyuncularını iki oyuncuyla kapatmasıyla büyük bir önlem almışlardı. Kenardan çok müdahale etmemize rağmen, devre arasına kadar sesimizi duyuramadık. Ama oyuncularımızın saha içerisindeki özellikle mücadele etme gücü ve istekleri bizim için önemliydi. Kırmızı karttan sonrada sahaya koydukları mücadele inanılmaz derecede güzeldi. Takımımızın biraz zamana ihtiyacının olduğunu söylemiştim. Kısa bir süre içerisinde hiçbir eksiğimiz kalmayacak. Tabi bu müsabakada arzu ettiğimiz oyun sahaya yansımamış oldu. Ama mücadele çok üst düzeydeydi" diye konuştu.

Hakemlerle ilgili çok fazla konuşmak istemediğini ifade eden Uğur, "Bu liglerde oynamaya çok fazla müsaade etmiyorlar. Müsabakanın başında hakem ilk çaldığı düdüklerde bunu hissettik. Oyuncularımızı sindirmeye çalıştığını düşündüm. Ama ben hakemle ilgili bölümün arkasına sığınmak istemiyorum. Bu lehimize ya da aleyhimize olur. Biz futbol takımıyız ve sahada rakipten daha fazla üstün olmak zorundayız" ifadelerini kullandı. 

"YENİ MALATYA İYİ KADRO KURMUŞ.."

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Zafer Turan ise, "Yeni Malatyaspor, bu ligde adından söz ettirecek bir kadro kurmuş. Hedefleri belli. Bu noktada da iyi bir kadro kurmuş durumdalar. Ama maç içerisinde takım olarak mücadele anlamında her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Hakem penaltımızı verseydi durum 1-1'e gelecekti. Çok fazla pozisyon vermeden maçı 2-0 mağlup bitirdik. Bundan sonraki süreçte Yeni Malatyaspor'a başarılar diliyorum. Çok fazla söylenebilecek bir şey yok. Mücadele yönünden iyi ama bir şey üretmedik" dedi.

Turan, yeni bir takım olduklarını belirterek, "Daha ligin başı, yeni bir ekibiz. Bizim bütçe ve hedeflerimiz belli. Geçen hafta hakemin 25. dakikada göstermiş olduğu bir kırmızı kart var. Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Her hafta bir şeyler çıkıyor. Bu haftada aynı şekilde oldu. Biz bundan sonra yolumuza bakacağız. Her geçen gün daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF: Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız