SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnanılmaz Örümcek Adam

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:16:41
İnanılmaz Örümcek Adam
A- A+ PAYLAŞ
 
Gösterim tarihi : 06 Temmuz 2012
Yönetmen : Marc Webb
Oyuncular : Andrew Garfield , Emma Stone , Rhys Ifans , Denis Leary
Senaryo : James Vanderbilt, Alvin Sargent, Steve Kloves
Yapımcı :
Müzik : James Horner
Görüntü yön. : John Schwartzman
Tür : Aksiyon , Macera
Süre :
Yapım yılı : 2012
Ülke : ABD
Dağıtıcı : Warner Bros.
Anne ve babası tarafından terk edilmiş Peter Parker, babasına ait bir evrak çantası bulduğunda, anne ve babasının kayboluş nedenini anlamak için araştırmalara başlar. Babasının eski ortağı Dr. Curt Connor'un laboratuvarına yönlendiğinde Örümcek Adam Connor'un ikinci kişiliği ile karşılaşır. Peter, hayatını değiştirecek kararı alır ve kahraman olmak için kaderine yön verir.
Resmi web sitesi : http://www.theamazingspiderman.com/

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız