SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnanmam Polis Bey'..!

A- A+ PAYLAŞ

Karşıdan karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu yaralanan genç kadının, çalan telefonuna cevap veren trafik polisi, kadının kaynanasını inandırmaya çalıştı.

Kaza, Malatya merkez Belediye Sarayı önünde meydana geldi. Yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Yıldız Mor (31) adlı kadına, 44 EA 715 plakalı araç çarptı. Yaralı kadın olay yerine gelen ambulans ile Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen trafik ekipleri, yerde kalan kadının çantasını ekip aracına bıraktı. Ancak, kadının çantasındaki telefon çalınca trafik polisi alarak cevap verdi.
Trafik polisi, telefona cevap vererek, arayan kişinin önce yaralı kadının neyi olduğunu sordu. Arayan şahısın yaralı kadının kaynanası olduğunu öğrenen trafik polisi, "Hanımefendi, gelininiz bir kaza geçirdi. Beydağı Devlet Hastanes'ine kaldırıldı. Kendisinin çantası bizde. Gerçek söylüyorum. Hanımefendi kendisi şuanda hastanede" şeklinde telefonun diğer ucundaki kaynanayı ikna etmeye çalıştı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız