SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnce Eleyip Sık Dokuyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon için yapılan hazırlıkların verimli geçtiğini söyleyen Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Özcan Dündar, Kızılcıhamam'da süren kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dündar, "İlk etap kamp çalışmaları istediğimiz gibi verimli geçti. Teknik direktörümüz Cafer Aydın yönetiminde takımımız Malatya'da 16 gün çalıştı. İlk etap kamp çalışmaları ağırlıklı kondisyona yönelikti. Takıma yeni katılan futbolcularımızla birlikte mevcut kadrodaki futbolcularımız kısa sürede uyum sağlayarak, ilk etabı verimli şekilde geçirdi. Takımımız şuanda Ankara Kızılcahamam Patalya tesislerinde ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Takımımız sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hazırlıklar kapsamında takımımız birkaç hazırlık maçı oynayacak. İkinci etap kamp çalışmalarını da sakatlık yaşamadan en verimli şekilde geçirip, sezona hazır hale gelmek istiyoruz" ifadelerin kullandı.

Transfer konusunda 'ince eleyip sık dokudukları'nı vurgulayan Dündar, açıklamasına şöyle devam etti; "Transferde ince eleyip sık dokuduk. Geçtiğimiz sezondan itibaren izlediğimiz futbolcuları kadromuza kattık. İsim transferi yapmadık. Bize fayda sağlayabilecek ve eksik mevkileri en iyi şekilde dolduracak futbolcuları transfer ettik. Dolayısıyla da nokta transferler yaptığımıza inanıyorum. Bana göre iskelet kadroyu korumuş olmamız en büyük transferi yaptığımız anlamına gelir. Transferimiz büyük ölçüde tamam ama denk gelirse bir forvet oyuncunu kadromuza katmak istiyoruz.Ben güçlü takımlarla aynı grupta olmayı isterim. Fenerbahçe ile kupa maçında karşı karşıya geldik. Futbolcuların verdiği mücadeleyi gördünüz. Ayrıca Gençlerbiliği ve Ankaragücü karşılaşmalarında takımımızın futbolunu izlediniz. Takımımız çok iyi mücadele etti. Büyük takımlara karşı takımımız daha iyi motive oluyor. Şike olaylarıyla ilgili alınacak kararı da bekliyoruz. Eğer Bank Asya 1. Lige doğrudan çıkarsak, Brezilya'dan veya başka bir ülkeden üç tane yabancı oyuncu getiririz. Şartlanmış değilimiz ama bir beklenti var. İnşallah olur diyoruz" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız