SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnceleme Yapmak İçin Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın eski Valisi olan Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün, Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat'ı Battalgazi ilçesinde inceleme yapmak için görevlendirdiği öğrenildi. İncelemenin Amasya'da da Battalgazi'deki gibi sanat sokağı oluşturma çalışması için yapıldığı öğrenildi.

Daşöz'ün Battalgazi'yi ziyaretinde hayran kaldığı Sanat Sokağı'nda inceleme yapmak için Malatya'ya gelen Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Başkan Gürkan ilçedeki tarihi eserler ve çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Sanat Sokağı, Ulucamii ve Hasan Basri Sosyal Tesislerini gezen Sayın Bolat , ilçedeki tarihi mekanlara hayran kaldığını söyleyerek yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Başkan Gürkan’ı tebrik etti. Amasya İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat’a , Başkan Gürkan tarafından bayrak ve envanter hediye edildi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız