SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnci CHP'den Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:45:24
İnci CHP'den Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan İnşaat Mühendisi Hakan İnci, “Malatya’yı hak ettiği noktaya taşımak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Öğretmenevi’nde partililerin katılımı ile aday adaylığını açıklayan Hakan İnci, İnşaat mühendisi olduğunu, mimarlık bölümünde yüksek lisansını tamamladığını ifade edip, 1973 yılında Malatya doğumlu olup, Gazi, Derme, Hasan Varol ile Malatya Lisesi’nden sonra Edirne’de liseyi bitirdiğini söyledi. İnci, Edirne Belediye Meclis Üyeliği yaptığını, Edirne Belediyesi’nde başkan vekilliği yapıp, trafik, bütçe ve imar komisyonu başkanlığı yaptığını belirtti.

Adaylığına ilişkin açıklama yapan Hakan İnci, “Partimin beni aday olarak göstermesi durumunda büyük şehirden çok trafikteki keşmekeşi, sosyal hayatındaki geri kalmışlığı ile büyük kasaba görüntüsü veren Malatya’yı hak ettiği noktaya taşımak için gece gündüz çalışacağız. Malatya’yı kuracağımız tecrübeli ve temiz kadrolarla, mesleki bilgisiyle bürokratın oyuncağı olmayacak meclis üyeleri ile yöneteceğiz. Hiçbir zaman belediyeden kaynaklanan sorunlar karşısında sorumluluktan kaçıp üçüncü kişilere veya bürokratlara suç yüklemeyeceğiz. Seçim döneminde önceki yönetimlerin eksiklerini ve yanlışlarını değil, Malatya’yı hak ettiği noktaya nasıl taşıyacağımıza dair projelerimiz ile halkın karşısına çıkacağız. Bu düşüncelerle CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyor, tüm Malatya Halkına saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise partisinin kimi aday gösterirse onun arkasında seçimi kazanmak için çaba göstereceklerini dile getirip, “Kendi için değil, kenti için çalışan sosyal demokratları iş başına getirmeliyiz artık. Sadece kendi düşüncesinde olanlara değil, herkesi kucaklayan ve herkese eşit hizmet götürenleri iş başına getirmeliyiz” dedi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Hep birlikte bir yerel seçim atmosferini yaşıyoruz. Bu çerçevede bugün Malatya’da, kendisi inşaat mühendisi olan bu ilde doğmuş gençliğini bu ilde geçirmiş ve yaklaşık on yıllık yerel yönetim tecrübesi kazanmış olan bu tecrübesini doğdu memleketi için bu memleketteki insanlar için hizmet etme noktasında kullanmak amacıyla partimizde büyükşehir belediyesi için aday adaylığı başvurusu yapan Hakan İnci arkadaşımızı kutluyor başarılar diliyorum. Partimizin kurulları gerekli değerlendirmeleri yapacaklardır ve adaylarımızı belirleyecektir. Bugün baktığımızda bu salonda olduğu gibi Malatya’nın bütün cadde ve sokaklarında bütün köy ve ilçelerinde partimize olan ilgiyi açık bir şekilde görebiliyoruz. 36 yıllık bir özlem var, bir hasret var Malatya CHP iktidarına susamış durumda, bu özlemi önümüzdeki yerel seçimlerde bitirmek istiyoruz. Halkla birlikte yürüyen sosyal demokrat bir yerel iktidarı hep birlikte mutlaka kuracağız. Malatya özellikle son dönemlere baktığımızda yönetilemez durumda beceriksiz, basiretsiz yöneticiler yüzünden her geçen gün kaybeden, her geçen gün yaşanılır olmaktan uzaklaşan, vizyonsuz bir kent olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu duruma daha fazla müsaade edemeyiz, bu yüzden değişimi mutlaka hâkim kılacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız