SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İndere Caddesi'nde Düzenleme

0
Güncellendi - 2017-05-07 17:24:30
İndere Caddesi'nde Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçe sınırları içinde bulunan İnderesi Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Kent merkezi başta olmak üzere Malatya’nın bütün ilçelerinde yol hizmetleri yapan Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 500 metre uzunluğunda olan İnderesi Caddesinde de üstyapı çalışmalarına başladı.

Kazı çalışmalarının devam ettiği caddede altyapı hizmetlerinin tamamı ilgili kurumlarca yenilendi. Kentsel dönüşüm evlerinin yapıldığı bölgenin ulaşım yükünü çeken caddede, 3 metre genişliğinde kaldırım, 2 metre genişliğinde cep otoparklar, 7 metre genişliğinde de yol yapılacak.

Ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarının da yapılacağı cadde, son olarak asfaltlanacak. Fırat Mahallesi sınırları içinde bulunan caddeyi standartlara uygun hale getirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda Fırat Mahallesinde 27 sokakta asfalt serimi yaparak bölgede ulaşımı rahatlatmıştı.

Malatya’nın her metrekaresine hizmet ediyoruz

Yapılacak olan düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, bölgede altyapı çalışmalarının tamamlandığını, hiç zaman kaybetmeden üstyapı çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Fırat Mahallesinde 27 sokağın geçen aylarda Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandığına dikkat çeken Turan, “Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde caddelerden, kırsal bölgelerde ise grup yollarından sorumlu. İlçe belediyelerimiz ile el ele vererek Malatya’nın her metrekaresine hizmet ediyoruz. Bölgede yapılan altyapı çalışmalarının devamında üstyapı çalışmalarına ara vermeden başladık. 500 metre uzunluğundaki caddemizi kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız