SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İndirim Yapacaklar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:28
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Tarım Fuarı'nda stant kiralayan firma temsilcileri, Malatya'da ve bölgede çiftçilik yapan vatandaşlara yüzde 10 ile 30 arasında indirim yapacaklarını bildirdi. 
 
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından 5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar Alanı'nda düzenlenecek olan 6. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapsamında her yıl fuar öncesi gerçekleştirilen istişare toplantıları devam ediyor. Yerel gazete, televizyon, radyo ve ulusal temsilciler ile yapılan "Basın İstişare Toplantı"sının ardından tarım fuarında stant açacak olan firma temsilcileri ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Kültür A.Ş. İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Memet Pala ve firma temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 2012 Tarım Fuarı'nın daha güzel ve eksiksiz geçmesi için istişare toplantılarının önemine değinerek, "Sizlere şimdiden çok teşekkür ediyorum. Her zamanki gibi yine fuarımızı sahiplendiniz. Bu fuar, Malatya ve Malatyalılar adına yapılan bir organizasyondur. Dolayısıyla hepimizin sahiplenmesi gerekiyor. Esnaf, tüccar, çiftçi, üretici ve tüketici el ele verip bu organizasyonumuza destek vermesi gerekir" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız