SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İndirimli Kitaplar da Satılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:21:05
İndirimli Kitaplar da Satılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle açılan bir kermes ilgi görüyor. 
 
Malatya Müftülüğü'nün organizesi ile Soykan Meydanı'nda geçen cuma günü açılan Kutlu Doğum kermesinde, diyanet yayınlarından el işi göz nuru el işlerine, gıdadan ayakkabıya kadar birçok ürün satışa sunuldu. Diyanet yayınlarının yer aldığı standın sorumlusu Nafi Uysal, kermesin 20 Nisan cuma akşamı sona ereceğini hatırlatarak "Kermes içerisinde yer alan diyanet yayınlarında indirimli olarak kitap satılıyor. Dinayet vakfı eserleri yüzde 25, diyanet yayınları yüzde 20 indirimli satılıyor" dedi. 
 
Kermesden elde edilecek gelirin din hizmetlerinde kullanılacağı ve fakirlere verileceği ifade edildi. 
 
DARENDE'DE KİTAP DAĞITIMI 

Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Darende Belediyesi tarafından ilçe halkına Diyanet Vakfı Yayınlarından "Alemlere Rahmet Hz. Muhammed" kitabı dağıtıldı. Belediye Başkanı İsa Özkan'ın tek tek esnafı gezerek yaptığı dağıtımlarda Kutlu Doğum Haftasının önemine değinildi, Peygamber Efendimiz hakkında bilgiler paylaşıldı. Kitap dağıtımı sırasında vatandaş ve esnafla sohbet etme imkanı bulan Başkan Özkan, projeleri hakkında halkı bilgilendirdi, sorunları dinleme imkanı buldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız