SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnegöl'ü Yeneceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:44:53
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da takım kaptanı ve forvet oyuncusu Okan Öztürk ile kaleci Ziya Aydın, İnegölspor maçından 3 puanla ayrılacaklarını söylediler. 

Takım kaptanı Okan Öztürk, Ofspor karşılaşmasında takımın çok iyi mücadele ettiğini kaydederek, “Ofspor maçı bizim ve göreve yeni gelen hocamız açısından çok önemli bir maçtı. Hoca değişikliği oldu. Bunlar tabi ki sıkıntılı süreçler. Bu sıkıntılı süreci en iyi şekilde atlatmak bizim için önemliydi. Bunu da Ofspor maçında yaptık. Geriye düştüğümüz karşılaşmada, kazanacağımıza inanarak ortaya koyduğumuz mücadele ve performans gerçekten bizim için umut verici” dedi.

Kalan maçlarını kazanmak istediklerini ifade eden, tecrübeli futbolcu, “Yükselen bir performansımız var. Bizim amacımız bundan sonraki bütün maçlarımızı kazanmak. Tabi ki bu ligde hiçbir maç, mücadele etmeden kazanılmıyor. İsimler ya da takımlar pek önemli değil. O gün sahada kim daha iyi mücadele ediyorsa, ruhunu ortaya koyuyorsa, kazanan takımda o oluyor. Bizim amacımızda mücadele ederek, İnegölspor maçından galibiyetle ayrılmak” diye konuştu.

Kaleci Ziya Aydın ise, Ofspor maçında güzel futbolla istedikleri 3 puanı aldıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Bol gollü ve bol pozisyonlu bir maç oldu. Ama sezonunda en iyi futbolunu oynadık. Tabi 4 gol attığımız İskenderun Demir Çelikspor maçı vardı, bir de Ofspor maçında 4 gol attık. Ama ilk defa kalemizde bu maçta 3 gol gördük. Rakibin çok etkili olmaması ve kalemize çok fazla gelmemesine rağmen duran toplardan ve karamboldan buldukları goller var. Her şeye rağmen seyir zevki yüksek bir maç oldu. Etkiye tepki göstermek bizim adımıza sevindiriciydi. İki kez mağlup duruma düştük ama mağlubiyetten çıkmasını bildik. Sonrasında da güzel bir galibiyet oldu.”

İnegölspor maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını kaydeden başarılı eldiven, “İnegölspor maçı zor olacak ama zaten bizim grupta bütün maçlar zor. Bütün takımlar bize karşı bilenerek, sahaya çıkıyor. Deplasmanda oynayacağız ama İnegölspor maçını kazanıp gelirsek, lider duruma geçme gibi bir pozisyonumuz var. İnegölspor karşısında istediğimiz 3 puanı alacağımıza inanıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız