SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnekten Gitara.. Herşey!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen hırsızlık olaylarında para, ziynet ve elektronik eşya ile 3 adet inek çalınırken, polis araştırmaya başladı.

OLAYLAR..
Bir işyerinin parfüm reyonunda 1 adet parfümü çaldığı öne sürülen 16 yaşındaki A.Y., güvenlik görevlisi 34 yaşındaki R.G. tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Çilesiz otobüs durağında beklemekte olan 16 yaşındaki S.B.’ye omuz atan 17-18 yaşındaki bir şahsın, içerisinde kimliği ve 45 lira para bulunan cüzdanını çalıp kaçtığı bildirildi.

54 yaşındaki R.A., evine geldiğinde içerisinde nüfus cüzdanı, maaş kartı ve 30 lira bulunan cüzdanının çalınmış olduğunu fark etti.

Hasan Varol Mahallesi’nde park halinde olan 63 yaşındaki O.İ.’ye ait 06..0833 plakalı otonun yedek lastiği çalındı.

29 yaşındaki M.T., savcılığa başvurarak Cumartesi pazarında 350 lira parası ile çocuklarının kimliğinin bulunduğu omuz çantasının çalındığını bildirdi, hırsızın yakalanmasını istedi.

İstiklal Mahallesi’nde 54 yaşındaki C.D.’ye ait eve öğle saatlerinde giriş kapı kilidini kırarak giren hırsız, ev sahibinin eşi ve oğluna ait kredi kartlarını çaldı.

Fırat Mahallesi 11. Sokakta 35 yaşındaki T.K.’ya ait eve çocuk odasının pvc olan penceresinin camını kırarak giren hırsızın 1 altın kolye ile 6 adet imitasyon bileziği çaldığı bildirildi.

B.Mustafapaşa Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Gebeş Sokağında 29 yaşındaki T.B.’ye ait eve kapının kilidini kırarak giren hırsızlarca altın saat ile 7-8 adet elmas kırıntısı taş bulunan altın yüzük çalındı.

Battalgazi Mahallesi’ndeki bir inşaatta demir doğramacılık yapan 29 yaşındaki Ö.D.’ye ait 500 lira değerinde malzeme inşaat alanından çalındı.

Kernek Mahallesi’nde 42 yaşındaki M.Ç.’ye ait inşaattan el matkabı, akülü vidalama makinesi, gönye kesme, çivi çakma makinesi, kırıcı delici hitli ile titreşimli zımparanın çalındığı öğrenildi.

Kernek Mahallesi’nde 60 yaşındaki Z.E.’ye ait evden bir adet gitarın çalındığı belirlendi.

Çavuşoğlu Mahallesi’nde 24 yaşındaki M.D. adlı bayana ait evden 72 ekran 1 televizyon, 1 elektrikli süpürge, 1 müzik seti, 1 DVD player, 1 ütü ve masasının çalındığı bildirildi.

Aşağıbağlar Mahallesi’nde 40 yaşındaki H.B.H.’ye ait evden 2 altın bilezik çalındığı, araştırmanın sürdüğü öğrenildi.

Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi’nde 41 yaşındaki C.A.’ya ait ahırdan 3 inek çalındı.

Sancaktar Mahallesi’nde 33 yaşındaki S.G.’ye ait eve salon penceresini kilit kısmından zorlayarak açıp giren hırsızlarca 1 fantezi altın bilezik, 5 altın yüzük, 1 altın çocuk künyesi, 10 euro ile 20 ABD doları çalındığı belirlendi.

İzzetiye Mahallesi’ndeki bir işyerinde 31 yaşındaki M.K.’nin masa üzerine bıraktığı cep telefonunu, 11-12 yaşlarında bir çocuğun çaldığı güvenlik kamerası görüntülerinden saptandı.

Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde 31 yaşındaki Ş.K. adlı şahsın evinin önüne bıraktığı, 3 tekerlekli tahta el arabası çalındı.

Kaynarca Mahallesi’nde 34 yaşındaki M.T.’nin evinin bahçesinde bulunan 800 lira değerinde bakır malzemenin çalındığı bildirildi.

17 yaşındaki Y.D., Turgut Temelli Caddesi’nde 43 yaşındaki R.T. adlı şahıstan cep telefonu satın aldığını, daha sonra bunun çalıntı olduğunu öğrendiğini belirtirken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

Halep Caddesi PTT sokakta 25 yaşındaki O.G.’ye ait işyerine kepengini sökerek giren hırsızlarca 30 adet çeşitli marka telefon ile 3 bin 500 lira tutarında çeşitli marka sigara çalındığı bildirildi.

Savcılığa başvuran 35 yaşındaki H.D., 3 bin 860 ve 3 bin 200 liralık ciro ettiği iki çekin cebinden çalındığını bildirdi.

Zaviye Mahallesi’nde 39 yaşındaki C.K.’ya ait işyerine vitrin camını kırarak giren hırsız 40 lira bozuk para çaldı.

Hacıabdi Mahallesi’ndeki işyerine tuvalet penceresindeki sinekliği keserek giren hırsızın 15 lira tutarında bozuk para çaldığı belirtildi.

Çukurdere Mahallesi’nde 46 yaşındaki M.K.’ya ait inşaat halindeki binanın bodrum katına giren hırsızlarca çeşitli inşaat malzemesi çalındı.

Kernek Mahallesi’nde 29 yaşındaki M.Ö.’ye ait eve balkon penceresinden giren hırsız 1 çeyrek altın çaldı.

Çukurdere Mahallesi’nde park halinde olan 40 yaşındaki Ş.F.’ye ait 44..224 plakalı otonun CD çaları çalındı.

Turgut Özal Mahallesi’nde 37 yaşındaki A.G.G.’ye ait 44 AR 332 plakalı otonun teybinin çalındığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız