SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnfaz Memuru Sınavı Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:54:20
İnfaz Memuru Sınavı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 5, Diyarbakır’da ise 140 infaz memurunun alımı ile ilgili başvuru ve sınavlar Malatya’da gerçekleştirilecek. 

Alınan bilgiye göre, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatının personel ihtiyacı için İnfaz ve Koruma Memurluğu Öğrencisi Alımı Sınavı yapacak. Buna göre, Malatya’ya 5 bayan infaz memuru ile Diyarbakır’a 140 erkek infaz memurunun alımı için başvurular Malatya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığına yapılacak. Başvurular 13 Haziran 2013 tarihinde başlayıp, 20 Haziran 2013 tarihi mesai saati bitiminde sona erecek. Sözlü sınav ve mülakata girmeye hak kazanalar 10 Temmuz 2013 tarihinde ilan edilecek. Sözlü sınav ve mülakat tarihi 15 Temmuz 2013 ve devam eden günlerde yapılacak.

Adaylar için aranan özel şartlar şu şekilde: “En az lise veya dengi okul mezunu olmak, Erkeklerde 170 cm., kadınlarda 160 cm.’den kısa boylu olmamak, Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13'ten fazla, 17'den az olmamak, Güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak, Merkezi sınavda (KPSS) en az 70 puan almış olmak, Yapılacak sınavın son başvuru tarihi olan 20 Haziran 2013 itibariyle 18 yaşını doldurmuş, merkezi sınav (KPSS) tarihi itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak. (lisans mezunları için 07 Temmuz 1982 ve sonrası, önlisans ve ortaöğretim mezunları için 22 Eylül 1982 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecek.”

Sınavla ilgili bilgilerin Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden alınabileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız