SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnfazı da Elazığ Maçında!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’a,ligin ilk haftasında Elazığspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu arada, Macar milli takımına çağrılan Toth'un Elazığ kupa ve Diyarbakır lig maçlarında oynayamayacağı bildirildi.

CEZA..
Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)Disiplin Kurulu tarafından, Türk Telekom Lig A’ın ilk haftasında Elazığ’da oynanan Elazığspor-Malatyaspor karşılaşmasının ardından çıkan olaylar nedeniyle Malatyaspor ve Elazığspor’a ceza verildi.

Disiplin Kurulu Malatyaspor’a bir maç seyircisiz oynama cezasının yanı sıra 20 bin YTL para cezası ve Elazığ Stadı’ndaki hasarların karşılanması cezasını verdi.

Disiplin kurulu, çıkan olaylar nedeniyle Elazığspor kulübüne ise 40 bin YTL para cezası verdi.

Malatyaspor’a verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle sarı kırmızılı takım, Fortis Türkiye Kupası’nda Elazığspor ile oynayacağı maçı seyircisiz oynayacak.

SORUNA CEZA ÇÖZÜM MÜ OLDU?
Elazığ'da oynanan lig karşılaşmasında ev sahibi takımın seyircilerinin tahriki nedeniyle meydana gelen, 15 dolayında Malatyasporlu taraftarın yaralandığı olaylardan yaklaşık 10 gün sonra, iki takım arasında Malatya'da oynanacak kupa maçında, konuk takımın seyircisinin gelmesi halinde olası olaylardan endişe ediliyordu.

Elazığspor Kulübü de, konuk takım seyirci kontenjanı konusunda Salı akşamı Malatyaspor'a bilgi vereceğini iletirken, o arada cezanın açıklanması, kısmen iki tarafı ve yetkili makamları rahatlattı.

Malatyaspor Başkan Yardımcısı Atilla Kantarcı, cezanın kupa maçında çekilecek olmasının, kritik bir lig maçında uygulanmasından daha iyi olduğunu ifade etti.

TOTH YOK..
Öte yandan Malatyaspor'un Macar oyuncusu Toth Jozsef Balazs, ülkesinin milli takım kampına katılmak üzere Malatya'dan ayrıldı.

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları oynayan Macaristan, 2 Eylül günü Norveç'i sahasında ağırlayacak; 6 Eylül'de Bosna Hersek ile deplasmanda karşılaşacak.

Toth, Malatyaspor'un Elazığ kupa ve Diyarbakır lig maçlarında yer alamayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız