SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İngilizce Öğretmenlerine Seminer

0
Güncellendi - 2016-01-08 17:51:05
İngilizce Öğretmenlerine Seminer
A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü’nün organizesi ile Türk Eğitim Derneği Okulları’nın bulunduğu 16 ilde kentte eğitim veren 30 İngilizce öğretmenine yönelik, Bilgi paylaşım seminerleri Malatya’da başladı.

TED Malatya Koleji’nde başlayan ve Nisan ayına kadar sürecek olan seminerde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelindeki okullardan seçilen toplam 30 İngilizce Öğretmeni 4 oturum şeklinde seminerlere katılacak. Seminerin açılış törenine katılan Milli Eğitim Şube Müdürü Muhittin Güleryüz, seminerin öğretmenlerin gelişimine katkı sunacağını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. TED Malatya Kurucu Temsilcisi ve aynı zamanda İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Burhanettin Dönmez ise içerisinde bulunduğumuz çağın bilgi çağı olduğunu belirterek “bulunduğumuz çağda bilginin az üretilmesi ve türetilmesi nedeniyle hepimiz kendi alanlarımızın uzmanı başka akanlarında maalesef cahili durumundayız” diye konuştu. İnsanın kendi gelişimini kendi çabasıyla sürdürmesinin kolay olmadığını ifade eden Dönmez, bu nedenle hangi alanda olursa olsun insanların her zaman kendilerini geliştirmesi ve eğitmesi gerektiğini dile getirdi. Seminer programının açılış töreninin ardından 30 İngilizce Öğretmeni 4 ay sürecek seminer programına geçti. Seminerlerde Türk Eğitim Derneği’nden Jasan Price, TED Malatya Koleji İngilizce Öğretmenleri Özlem Ünlü ve Eylem İçer katılımcılara bilgi paylaşımı konusunda eğitim verecek.

TED Koleji Lise Müdürü İsmail Özçelik’te seminer hakkında bilgi vererek, seminer sonunda tüm katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Eğitim Derneği TED logolu sertifika verileceğini söyledi. Formatörlük sertifikalarını alan İngilizce öğretmenlerinin elde ettiği bilgileri, bölge okullarındaki öğretmenlerle paylaşacaklarını ifade eden Özçelik, seminerin düzenlenmesinde emeği geçen başta Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü olmak üzere Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi yetkililerine teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız