SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İngiltere'de 22 Kişinin Öldüğü Saldırıyı DEAŞ Üstlendi

0
Güncellendi - 2017-05-24 05:50:01
İngiltere'de 22 Kişinin Öldüğü Saldırıyı DEAŞ Üstlendi
A- A+ PAYLAŞ

İngiltere’nin Manchester şehrinde ABD’li şarkıcı Ariana Grande’nin konser verdiği Manchester Arena’da yaşanan patlama sonucu 22 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin yaralandığı açıklandı.

Manchester Emniyet Müdürü Ian Hopkıns yaptığı açıklamada, terör saldırısı sonucu 22 kişinin öldüğünü, 59 kişinin yaralandığını belirtti. Olayın TSİ 00.33 sularında meydana geldiği açıklandı. Patlamanın insanların konser salonundan ayrıldığı sırada gerçekleştiği açıklandı. Saldırganın sırt çantalı bir erkek tarafından yapıldığı ve teröristin saldırı esnasında öldüğü belirtildi.

Rus haber ajansı TASS, ABD'li şarkıcı Ariana Grande'nin konser verdiği Manchester Arena'da yaşanan patlama sonucu 22 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin yaralandığı saldırıyı terör örgütü DEAŞ'ın üstlendiğini duyurdu. İngiliz emniyeti ise, saldırıya ilişkin 23 yaşındaki bir şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

İngiltere'nin Manchester kentinde terör saldırısı düzenleyen canlı bombacının kimliği Salman Abedi olarak açıklandı. İngiltere'nin Manchester kentinde, ABD'li pop sanatçısı Ariana Grande'nin konserinde terör saldırısı düzenleyen DEAŞ'li canlı bombacının 22 yaşındaki Salman Abedi olduğu açıklandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız