SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İngiltere'de Toplantıya Katıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:32:43
İngiltere'de Toplantıya Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Avrupa Üniversiteler Birliği tarafından İngiltere'de düzenlenen "10. European Quality Assurance Forum (10. Avrupa Kalite Güvence Forumu)’a katıldı. 

Çok sayıda bilim insanı ve bilim yöneticisinin katıldığı forumda, 3 çalışma toplantısı ve farklı başlıklarda 13 sunum gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Forum'un yanı sıra kendisi onuruna organize edilen iki yemekli toplantıya da katılarak orada bulunanlara İnönü Üniversitesi hakkında detaylı ve tanıtıcı bilgi verdi. Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Dr. Emirhan Yorulmazlar'ın Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik onuruna verdiği ve İngiliz-Türk Sağlık Elemanları Birliği Başkanı Dr. Ali Demirbağ'ın organize ettiği ilk yemeğe yaklaşık yirmi bilim insanı katıldı. Çoğunluğunu tıp doktorlarının oluşturduğu toplantıda, katılımcılarla fikir alışverişinde bulunuldu, Üniversitenin özellikle sağlık alanındaki başarıları hakkında bilgiler paylaşıldı. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik onuruna düzenlenen ikinci yemekli toplantıya Haringye Belediye Başkan Yardımcısı Aligül Özbey'in de katıldı. Toplantıda çok sayıda bilim insanı ve işadamı bir araya geldi. Yaklaşık 60 kişinin katılımıyla gerçekleşen bu toplantıda da Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Londra'da yaşayan Türklere İnönü Üniversitesi hakkında bilgi verdi ve sorulan soruları cevapladı. İngiliz-Türk Sağlık Elemanları Birliği ile İnönü Üniversitesi daha önce de birçok konuda işbirliği yapmıştı. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile Birlik Başkanı Dr. Ali Demirbağ, iki kurumun bugüne kadar birlikte attıkları adımları değerlendirerek bundan sonra da işbirliğine devam etme noktasında karşılıklı niyet beyanında bulundu. 

Başkanlığını Dr. Ali Demirbağ'ın yaptığı İngiliz-Türk Sağlık Elemanları Birliği, geçen yıl da İnönü Üniversitesi 40'ıncı Yıl Hatıra Ormanı’na katkıda bulunmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız