SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnişli Çıkışlı Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:05:30
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Osman Fırat, 1461 Trabzon maçını kazanıp, yeniden galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. 

Malatya İnönü Stadı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Fırat, "Turgutluspor karşısında aldığımız sonuç hepimizi çok üzdü. Böyle bir skoru beklemiyorduk. Maçın başında elimize geçen pozisyonları değerlendirebilseydik, sonuç daha farklı olabilirdi. Neticede mağlup oldu" dedi.

"ZOR BİR KARŞILAŞMA BİZİ BEKLİYOR"

Tecrübeli futbolcu, 1461 Trabzon ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Lig uzun bir maraton. İnişli çıkışlı dönemler olacaktır. Mağlubiyet ya da galibiyette olabilir. Önemli olan sezon sonunda başarılı olmak. Bunu da başaracak gücümüz var. Önümüzde 1461 Trabzon maçı var. Diğer maçlara göre bizi daha zor bir karşılaşma bekliyor. Bu maçı kazanmak için elimizden gelen bütün mücadeleyi sahada ortaya koyacağız. İnşallah bu maçı kazanıp, 3 puanla yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"TAKIMDA HİÇBİR SIKINTI YOK"

Fırat, takımda hiçbir sıkıntının olmadığını da kaydederek, "Takımda iyi bir hava var. Hocalarımızın bakış açısı ve takım içerisindeki arkadaşlık ortamı çok güzel. Tabi mağlubiyet olunca herkeste bir üzüntü oluyor. Buda gayet normal. Ama takım içerisinde bir sıkıntı yok. Herkes çalışıyor ve mücadelesini veriyor. İnşallah her şey zamanla daha iyi olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız