SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnişten Sonra Öğrendiler

A- A+ PAYLAŞ

 

İstanbul-Mardin uçağının, ön camının patlaması sonucu Malatya Havaalanı'na zorunlu iniş yaptığı ve yolcuların tehlikenin farkına ancak havaalanına indikten sonra vardığı bildirildi.

Mardin'e gitmekte olan THY'ye ait uçağın Malatya Havaalanı'na inmesinin ardından, yolcular sakin bir şekilde THY'nin göndereceği ikinci uçağı beklediler. Her hangi bir panik yaşamayan ve ancak havaalanına indikten sonra uçağın ön camının patlamış olduğunu öğrenen yolcular, Malatya Havaalanı'nda beklerken olayı konuştular.

Kayseri semalarında iken pilotun teknik bir arızadan dolayı Malatya Havaalanı'na ineceğini söylediğini belirten yolcular, otobüsle Mardin'e gönderilmek istenmelerine karşı çıkmaları üzerine THY'nin İstanbul'dan yeni bir uçak göndereceğinin kendilerine söylendiğini belirtti.

İndikten sonra ise uçağın ön camının çatlamış olduğunu öğrendiklerini söyleyen yolcular, pilotun anonsu sonrasında uçakta her hangi bir panik yaşanmadığını ifade etti.

Uçaktaki herkesin çok serinkanlı olduğunu ifade eden yolcular, iniş esnasında bir sorun yaşanmadığını ve kendilerine uçağın ön camının malzeme yoğunluğundan kırılmış olduğunu söylediğini aktardı.

Yolcular, uçak kaptanının çok başarılı bir şekilde uçağı Malatya Havaalanı'na indirdiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız