SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Innsbruck Tırmanışına Çağrıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:56:54
Innsbruck Tırmanışına Çağrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Dağcılık Federasyonun 2015 yılı faaliyet programında yer alan, 13 – 16 Mayıs tarihleri arasında Avusturya’nın Innsbruck şehrinde yapılacak olan IFSC Boulder Büyükler Spor Tırmanışı Avrupa Şampiyonası’na Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Gülşah Selçuk davet edildi.

Avrupa Şampiyonası öncesi İl Müdürlüğünü ziyarete gelen Gülşah Selçuk ve Dağcılık İl Temsilcisi Faruk Akçınar Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen’i ziyaret etti. Şampiyona öncesi ilimiz sporcusu Gülşah Selçuk verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek Avrupa Şampiyonasında iyi bir derece ile dönmek için elimden gelenin en iyisini yapacağını kaydetti.

Ziyaret esnasında bir açıklama yapan İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ‘’IFSC Boulder Büyükler Spor Tırmanışı Avrupa Şampiyonası’na ilimiz aynı zamanda kulübümüz sporcusu olan Gülşah Selçuk’un davet edilmesi bizleri oldukça mutlu etti. Umarım Gülşah kızımız Avrupa Şampiyonasında iyi bir derece ile ilimize dönecektir. İl Müdürlüğü olarak kendisine her türlü desteği vereceğiz, sporcumuzu ve ailesini tebrik eder IFSC Boulder Büyükler Spor Tırmanışı Avrupa Şampiyonasında başarılar dilerim’’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız