SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Anılacak

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularından, Atatürk'ün yakın silah ve çalışma arkadaşı, 2. Cumhurbaşkanı ve eski Başbakanlardan, büyük asker ve devlet adamı hemşehrimiz İsmet İnönü, ölümünün 36. yıldönümü dolayısıyla 25 Aralık Cuma günü Malatya'da da törenle anılacak.

İnönü için, Hükümet Meydanı'ndaki anıtı önünde ve Özel İdare Salonu'nda yapılacak törenlerin programı şöyle açıklandı:

"2. Cumhurbaşkanımız İsmet İNÖNܒnün ölümünün 36. Yıldönümü (25 Aralık 2009 Cuma Günü) nedeniyle hazırlanan program aşağıya çıkarılmıştır.

İNÖNÜ ANITI: 10.00
10.00-10.05 : Çelenklerin sunulması
( Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve İ.Üniversitesi Rektörlüğü )
10.05-10.10 : Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
10.10 : Törenin Sona Ermesi

İL ÖZEL İDARE SALONUNDAKİ PROGRAM
KONFERANS :10.45
Konu: “İsmet İNÖNܒnün Askeri Kişiliği”
Konuşmacı : 2. Ordu Komutanlığından Yarbay Yılmaz SERTTAŞ
Konu: “ İsmet İNÖNܒnün Hayatı ve Kişiliği”
Konuşmacı: Beydağı Anadolu Lisesinden Tarih Öğretmeni Hasan ARSLAN"

ÜNİVERSİTEDE..
Bu arada İsmet İnönü'nün ölüm yıldönümü dolayısıyla adını taşıyan İnönü Üniversitesi'nde de bir konferans gerçekleştirileceği bildirildi.

25 Aralık Cuma günü saat 13.30'da kampusteki Hoca Ahmet Yesevi Salonu'nda Sabancı Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof.Dr. Cemil Koçak'ın, "Cumhurbaşkanı İnönü" konulu bir konferans vereceği açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız