SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Araban'da Farklı Mağlup

0
Güncellendi - 2018-02-25 17:53:56
İnönü Araban'da Farklı Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) 2.Grup’ta İnönü Üniversitesispor, deplasmanda Araban Belediyespor’a 5-1 yenildi.

Araban İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Özgür Reha Alıcı, Fikret Merih Kılıç, Mustafa Göksu hakem üçlüsü yönetti.

İnönü Üniversitesispor sahaya Mehmet Enes Besnili, Burhan Koç, Enes Ataş, Yunus Emre Kutlu, Serkan Koçaslan, Ömer Faruk Göldağı, Turgut Ulutaş, Uygar Taşkıran, Cumali Kılınç, Sait Gündüz, Cihat Vurmaz on biriyle çıktı.

Araban Belediyespor ise Raifcan Gürsoy, Mehmet Doğan, Vakkas Kör, Ali Özdiller, Emrah Akşit, Murat Paslıyer, Yusuf Özlem, Metehan Terzi, Aytunç Öden, İlhan Aydoğdu, Abdullah Özdemir on biriyle mücadele etti.

Araban Belediyespor karşısında etkili olamayan İnönü Üniversitesispor sahadan 5-1 mağlup ayrıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Güler misin ağlar mısın! Yeter artık! Aziz Yiğit'in Malatya'nın gençlerini bu kadar ezdirdiği yetmiyor mu!
    0
    0
    Yanıtla
  • AZİZ YİĞİT (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    parasız pulsuz Aziz Yiğit ne yapsın güzel kardeşim.Gel sen parasız yap çocuklar ezilmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaldıramayacağım ağırlığın altına girip başkalarının günahına girmem. Herkes öyle olsun, herkes yapabileceği işi yapsın.
    0
    0
    Yanıtla