SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Basketbol Ünilig'de 8'e Kaldı

0
Güncellendi - 2018-02-28 02:51:11
İnönü Basketbol Ünilig'de 8'e Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi, Türkiye Üniversiteler Sporları (Ünilig) Basketbol müsabakalarında namağlup olarak 8’e kaldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri, Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığının katkıları ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bünyesinde organize edilen Ünilig Basketbol Yarı Final Müsabakaları 6 farklı ilde gerçekleştirildi.

Çorum grubunda mücadele eden İnönü Üniversitesi, bütün maçlarını kazanarak, namağlup adını son 8’e yazdırmayı başardı. Türkiye’de son 8’e kalan İnönü Üniversitesi oynadığı 5 müsabakayı da kazanarak, başarılı bir performans ortaya koydu.

A Grubu’nda oynadığı 5 müsabakayı da kazanarak, 10 puan toplayan ve zirvede yer alan İnönü Üniversitesi, 287 sayı atarken, potasında 234 sayı gördü.

İnönü Üniversitesi’nin oynadığı müsabakalarda aldığı sonuçlar şöyle:

İnönü Üniversitesi-Hitit Üniversitesi: 57-54

Yüzüncü Yıl Üniversitesi-İnönü Üniversitesi: 48-59

İnönü Üniversitesi-Gümüşhane Üniversitesi: 67-46

İnönü Üniversitesi-Siirt Üniversitesi: 48-45

Adıyaman Üniversitesi-İnönü Üniversitesi: 41-56

“EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK”

İnönü Üniversitesi Basketbol Takım Koçu Oğuz Avcı, “Ünilig basketbol müsabakaları yarı final ayağı 6 ilde yapıldı. Takım olarak Çorum grubunda mücadele ettik ve namağlup Türkiye’de 8’e kalma başarısını gösterdik” dedi.

Sezon başından buyana müsabakalara en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatan Avcı, şunları söyledi:

“Takımımız sezon başından buyana çalışmalarının ve emeğinin karşılığını aldı. Belediyespor adına yerel ligde mücadele ederek müsabaka eksiğini de tamamlayan takımımız, zorlu geçen müsabakalarda Ünilig finallerinde mücadele etme hakkını sahip oldu. Üniversitemizde düzenlenen kampüs liglerinde spora olan ilgi gitgide artıyor. Buda üst liglerde mücadele eden takımlarımıza artı motivasyon ve tecrübe kazandırıyor. Önümüzdeki yıllarda başarının daha ilerilere taşınacağına inanıyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız