SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Caddesi 5 Gün Kapalı!..

A- A+ PAYLAŞ

Kız Meslek Lisesi ve Sıtmapınarı kavşaklarındaki araç alt geçidi inşa çalışmaları nedeniyle, İnönü Caddesi'nin 13 Ekim Perşembe gününden itibaren, 5 gün süreyle İnönü Kapalı Çarşısı önünden İstasyon Virajı'na kadar ulaşıma kapatılacağı, bu arada aynı nedenle 13 Ekim Perşembe günü bazı mahallelerde su kesintisi uygulanacağı bildirildi. Bu arada, kentin en önemli ulaşım bulvarının ulaşıma kapatılacağına ilişkin duyurunun, uygulamanın başlamasından yarım gün önce Çarşamba günü öğleden sonra yapılması eleştirilere yolaçtı. Araç alt geçit çalışmaları başladığı dönemde, belediye yetkilileri İnönü Caddesi'nin ulaşıma kapatılmayacağını, inşaat sürecinde cadde geçişi aşamasına gelindiğinde, yolun tek şerit de olsa münavebeyle ulaşıma açık tutulacağını bildirmişlerdi.

5 GÜN KAPALI..
Malatya Belediyesi Basın-Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, İnönü Caddesi’nin 13 Ekim Perşembe günü ile 17 Ekim Pazartesi günleri arasında araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Açıklamada, Malatya Emniyet Müdürlüğü ile koordineli biçimde gerçekleştirilecek bu uygulama süresince, İnönü Kapalı Çarşısı ile Dede Korkut Parkı arasındaki bölümünün trafiğe kapatılacağı belirtilerek, vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Öte yandan kapatmanın sadece inşaat çalışmalarının sürdürüldüğü Milli Egemenlik kavşağı ile Sıtmapınarı kavşağından geçiş olmayacak şekilde yapılacağı belirtilerek, trafiğe kapatılacak bölümdeki ara bağlantılarda karşıdan karşıya geçişlerin olacağı, bu süre içinde trafiğin Malatya Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ile Malatya Belediyesi Kent Trafik Müdürlüğü ekipleri tarafından alternatif güzergahlara yönlendirileceği kaydedildi.

SU KESİNTİSİ..
Milli Egemenlik kavşağı araç alt geçit çalışmalarındaki bağlantı sebebiyle 13 Ekim Perşembe günü bazı mahallelerde su kesintisi olacağı bildirildi.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; Nuriye, Niyazi, Şık Şık, Kavaklıbağ, İsmetiye, Büyük Mustafapaşa Mahalleleri ile Dörtyol ve Belediye civarında 13 Ekim Perşembe günü 08.00 – 17.00 saatleri arasında su kesintisi olacağı belirtilerek, vatandaşların sıkıntı yaşamamaları için tedbirli olmaları istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız