SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Çarşamba Günü Anılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:02:36
İnönü Çarşamba Günü Anılacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularından, Mustafa Kemal Atatürk'ün yakın silah ve çalışma arkadaşı, büyük devlet adamı ve asker, 2. Cumhurbaşkanımız, eski başbakan ve Malatya eski milletvekillerinden hemşehrimiz İsmet İnönü, ölümünün 40. yıldönümü dolayısıyla, 25 Aralık Çarşamba günü Malatya'da da törenlerle anılacak.

İnönü için gerçekleştirilecek anma törenlerinin programı şöyle:

"25 Aralık Çarşamba:

ÇELENK SUNMA TÖRENİ Saat: 10.00

Yer : İnönü Anıtı Önü

1-   Çelenklerin Sunulması

-   Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nca Çelenkler Sunulacaktır.

-        Siyasi Partiler, Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşları Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliğinin 2. maddesinin 6. fıkrası çerçevesinde çeleklerini sunabileceklerdir.

2-   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

KONFERANS Saat: 10.30

Yer : İl Özel İdare Toplantı Salonu

1-    2.Ordu Komutanlığından Piyade Kurmay Yüzbaşı Metin ELÎŞ tarafından “İsmet İNÖNÜ’ nün Askeri Kişiliği” konulu sunum yapılacaktır.

2-   Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenecek bir öğrenci tarafından şiir okunacaktır.

3-    Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Hüseyin KARA tarafından “2.Cumhurbaşkanımız İsmet İNÖNÜ ” konulu sunum yapılacaktır."

Bu arada, Çarşamba akşamı 19.00'da AVM'de 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından verilecek olan konserin, İzmir'deki römorkör kazası nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız