SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İnönü Heykeli Önünde Kendimi Asarım..''

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya eski Milletvekili Namık Hakan Durhan, 1999- 2002 yılları arasındaki milletvekilliği sırasında haksız mal edindiği yönündeki iddiaları reddederek, "Mal varlığımda 1 lira helal olmayan para varsa, kendimi İnönü heykelinin önünde asarım" dedi.

MHP Malatya eski Miletvekili Namık Hakan Durhan, partisinin merkez ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, kendisi hakkındaki haksız mal edinme iddialarını sert bir şekilde eleştirerek, "Bir dönemin hesabını vermek istiyorum. Malatya'da çok çirkin bir propaganda başlatıldı ve bugünde halen devam ediyor. Ben şahsıma ait, kardeşim ve ablalarıma ait birinci dereceden başlayarak, 3. ve 5. dereceye kadar bütün akrabalarımın mal varlıklarının hesabını vermeye hazırım. Onların ve şahsımda dahil, mal varlıklarında eğer 1 lira helal olmayan bir para varsa, şeref sözü Malatya'da İnönü heykelinin önünde kendimi asacağım. Benim 2 tane evim var, ikisi de ipotek altında. İki evimin altında dükkanım var, onlarda ipotek altında. 2 tane de Peugot 206 aracım var. Onları da kredi ile aldım. 3 tane de ruhsatlı silahım var. Sizlerin bana verdiği emanete ben ihanet etmedim, şerefle taşıdım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız