SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü İçin Anma Töreni

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:02:56
İnönü İçin Anma Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Büyük devlet adamı ve asker, eski Cumhurbaşkanı ve Başbakanlardan, Malatya eski milletvekillerinden hemşehrimiz İsmet İnönü ölümünün 39'uncu yıldönümü dolayısıyla 25 Aralık Salı günü Malatya'da da törenlerle anılacak.

Malatya Valiliği'nce, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'yü anma kapsamında çeşitli programlar düzenleneceği belirtildi. 

Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı'nca saat 10.00'da Hükümet Meydanı'ndaki İnönü heykeline çelenk sunumunun ardından, 10.30'da İl Özel İdare Salonu'nda "İsmet İnönü'nün Askeri Kişiliği"ni 2. Ordu Komutanlığı'ndan Piyade Kurmay Binbaşı Kadir Yıldız'ın anlatacağı bildirildi.

ÜNİVERSİTEDE..

İnönü Üniversitesi de, ölümünün 39. yılında İsmet İnönü'yü anma programı düzenleyecek. 

25 Aralık Salı günü saat 14.00'de Hoca Ahmet Yesevi Salonu'nda gerçekleştirilecek olan programda, İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serap Taşdemir, ''Falih Rıfkı'nın Gözüyle Atatürk-İnönü Dostluğu'' konulu konferans verecek. 

Programın son bölümünde, ayrıca İsmet İnönü belgeseli gösterilecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız