SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Kazançlı Yeşilyurt Yaralı

0
Güncellendi - 2017-10-09 17:14:48
İnönü Kazançlı Yeşilyurt Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor (fotoğrafta) haftayı kazançlı tamamlarken, Yeşilyurt Belediyespor ise Dersimspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrılarak yara aldı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3. hafta karşılaşmaları oynanan 6 karşılaşma ile geride kaldı. Bölgesel Amatör Lig'de heyecan 3. hafta maçlarıyla devam etti. Bal Ligi 2. Grupta oynanan 6 karşılaşmada toplamda 14 gol kaydedildi.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİSPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Malatya'yı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Malatya İnönü Üniversitesispor, ligin üçüncü maçında Kahramanmaraş'ta sahada oynanan karşılaşmada sahadan üç puanla ayrıldı. Deplasmanda Kahramanmaraş temsilcisi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor'a konuk olan kırmızı beyazlılar, karşılaşmadan Eray Baba ve Engin Yıldız'ın attığı gollerle 2-0 galibiyetle ayrıldı. Mücadele baştan sona üstün bir oyun sergileyen kırmızılı beyazlılar, karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

İnönü Üniversitesispor'un başarılı oyuncusu Fatih Sakin karşılaşmada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İnönü Üniversitesispor aldığı bu galibiyet sonrasında ligde üçüncü hafta sonunda puanını 5'e yükseltti ve ligde 5. sırada yer aldı. Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ise ligde henüz puanla tanışamadı ve ligde 12. sırada yer alıyor. İnönü Üniversitesispor 4. hafta sahasında 62 Pertekspor'u konuk edecek.

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR DEPLASMANDAN MAĞLUBİYETLE DÖNDÜ

Malatya'nın BAL ligindeki bir diğer temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Tunceli temsilcisi Dersimspor'a konuk oldu. Tunceli'de oynanan karşılaşmanın 76. dakikasında Dersimspor 1-0 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

Geçtiğimiz sezon 3. ligde mücadele eden Dersimspor küme düştükten sonra BAL liginde mücadele etmeye devam ediyor. Bu sezonun iki şampiyonluk adaylarından olan Yeşilyurt Belediyespor ile Dersimspor'un ilk mücadelesinde ikili averajlar değerlendirildiğinde Dersimspor öne geçmiş oldu.

Öte yandan Dersimspor'un attığı golde Yeşilyurt Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları ofsayt gerekçesiyle itiraz etseler de maçın hakemi pozisyonun gol olduğunu değerlendirdi. Yeşilyurt Belediyespor aldığı bu mağlubiyet sonrasında 3 puanda kalırken ligde 8. sırada yer alıyor. Dersimspor ise aldığı galibiyetle puanını 9'a yükseltti ve ligde 1. sırada yer aldı. Yeşilyurt Belediyespor ligin 4. haftasında ligde Adıyaman 1954spor'u ağırlayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız