SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Lidere Farklı Mağlup

0
Güncellendi - 2017-12-10 16:42:09
İnönü Lidere Farklı Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 12. hafta maçında İnönü Üniversitesispor, deplasmanda Adıyaman 1954 Spor'a 4-0 mağlup oldu.

Adıyaman Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Salih Aytaç, Hasan Bostan, Ömer Sözcü hakem üçlüsü yönetti.

Adıyaman 1954 Spor Onur Nazmi Terzioğlu, Emrah Akar, Mehmet Ali Yakışık, Rıfat Merzifonluoğlu, Tayfun Karadağ, Arda Saltan, Ahmet Tuna Akıl, Doğukan Genç, Kaan Yıldırım, Luka Guguchıa, Uğurcan Bekçi on biriyle mücadele etti.

İnönü Üniversite Spor ise Mehmet Ayaoku, Burhan Koç, Enes Ataş, Yunus Emre Kutlu, Ömer Faruk Güleç, Cihat Vurmaz, Engin Yıldız, Uygar Taşkıran, Eray Baba, Ömer Faruk Göldağı, Mehmet Aşıt on biriyle sahaya çıktı.

Adıyaman 1954 Spor, 10. dakikada Kaan Yıldırım'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 6 dakika sonra 16. dakikada Adıyaman 1954 Spor farkı ikiye çıkardı. Ahmet Tuna Akıl'ın 16. dakikada attığı golle Adıyaman 1954 Spor karşılaşmada 2-0 öne geçti.

Adıyaman 1954 Spor'un üçüncü golü 22. dakikada Luka'dan geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı Adıyaman 1954 Spor'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının 48. dakikasında Kaan Yıldırım kendisinin ikinci takımının ise dördüncü golü kaydetti ve Adıyaman 1954spor sahasında İnönü Üniversitesispor'u 4-0 mağlup etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız