SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnönü Mezunuyum" Yazmış!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:27:17
A- A+ PAYLAŞ
Adana'da, kendisini karakol komutanı olarak tanıtan kişinin, 3 kişiyi dolandırdığı öğrenildi. Bu kişinin Facebook sayfasında ise işini astsubay olarak gösterdiği ve Malatya İnönü Üniversitesi'nden 2001 yılında mezun olduğunu yazdığı dikkat çekti. 
 
Adana Jandarma İstihbarat Müdürlüğü ve Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı'nın müşterek operasyonu sonucu ilçeye bağlı Çukurköprü köyünde ikamet eden Bayram Ali Ü. isimli şahıs, Kozan ilçe merkezinde kendisini Çukurköprü Jandarma Karakol Komutanı Deniz Emre Dağhan olarak tanıttığı ve sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına da fotoshop yöntemi ile askeri üniforma giydirdiği bir fotoğrafını koyduğu ortaya çıktı
 
2011 yılında zanlının, değişik zamanlarda Kozan ilçe merkezinde maaş kartını ve kimliğini kaybettiğini, maaşını alamadığını, kız kardeşinin ameliyat olacağını, paraya ihtiyacı olduğunu söyleyerek S.B. A.Ö. ve D.A isimli şahısları dolandırdığı tespit edildi. Şüpheli Bayram Ali Ü'nün jandarmadaki ilk ifadesinde suçlamaları kabul ettiği öğrenildi. Şüpheli Bayram Ali Ü. jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız