SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Murat Kurt'la Devam Edecek

0
Güncellendi - 2016-05-18 19:16:03
İnönü Murat Kurt'la Devam Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya İnönü Üniversitesispor, yeni sezon çalışmalarına ara vermeden başladı. Bu sezon BAL Ligi’nde yükselen sarı siyahlılar, teknik direktör Murat Kurt ile yoluna devam edecek.

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’ni şampiyon tamamlayan ve 44 Malatyaspor ile oynandığı baraj maçını kazanarak BAL Ligi’ne yükselen İnönü Üniversitesispor ilk hedefini gerçekleştirmiş oldu.

Önümüzdeki sezon BAL Ligi’nde Malatya’yı temsil edecek iki takımdan birisi olan İnönü Üniversitesispor, ara vermeden gelecek sezonla ilgili çalışmalarına başladı. BAL Ligi’nde iddialı bir kadroyla yoluna devam etmek isteyen sarı siyahlılar, teknik direktör Murat Kurt ile yoluna devam etme kararı aldı.

İnönü Üniversitesispor Kulüp Asbaşkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Kafkas ve Futbol Şube Sorumlusu Zafer Kılınçer’in katılımıyla İnönü Üniversitesi BESYO Toplantı Salonu’nda Murat Kurt ile anlaşma imzalandı. Kurt’un yardımcılıklarını Soner Bayram ile Ahmet Menevşe’nin yapacaklarını kaydedildi.

İnönü Üniversitesispor Kulüp Asbaşkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Kafkas, geride kalan sezonda takımın güzel bir performans ortaya koyduğunu ve neticesinde BAL Ligi’ne yükseldiklerini ifade etti.

Kafkas, yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele edecek olan takımın teknik direktörlüğünü Murat Kurt’un yapacağını kaydederek, takımın kuruluş aşamasından beri yanlarında olan Soner Bayram ile takımın kaptanlığını da yapan Ahmet Menevşe’nin yardımcı antrenör olarak görev alacaklarını belirtti.

Hedeflerinin BAL Ligi’nde Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu dile getiren Kafkas, “Genç ve dinamik bir ekiple BAL Ligi’nde yer alacağız. En büyük amacımız Malatya’yı BAL Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmek. Bu anlamda yeni sezon çalışmalarına başladık. İnönü Üniversitesi olarak takımımızı bugüne kadar en iyi şekilde destekledik, bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız