SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnönü Olmazsa Başka İlde.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, ilk maçını oynayacağı yer Çarşamba'dan sonra belli olacak. Bu arada,  ‘Medicana Sağlık Grubu’ ile sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının an meselesi olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı kulüpten henüz bir resmi açıklama gelmezken, ilerleyen günlerde konunun netlik kazanacağı öğrenildi.

İnönü Stadyumunun tadilatı hakkında sorularını yanıtlayan Pilten, şunları söyledi: 

“Yeni Malatyaspor yeni sezonda maçlarını İnönü Stadyumunda yapacak. Türkiye Futbol Federasyonundan gelen heyet önceki günlerde stadyum içinde incelemeler yapmıştı. Stadyumda bazı eksiklerin olduğunu rapor etmişti. Bu rapor üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, hemen ekipleri İnönü stadyumuna yönlendirdi. Stadyumda çalışmalar başlandı. Bu konuda Ahmet Çakır’a kulübümüz adına teşekkürü bir borç bilirim. Stadyumda çalışmalar sürüyor. Yeni sezona yetiştirmek için büyük çaba harcıyoruz. İlk maçımız kendi sahamızda seyircisiz. Yetişmemesi durumda sadece ilk maçımızı başka bir ilde maçımızı yapacağız. Ama ekipler ellerinden geleni yapıyor. Çarşamba günü TFF’den gelen heyet son kontrollerini yapacak. Verilecek rapora göre ilk maçımızı nerede oynayacağımız belli olacak."

Yeni Malatyaspor, 1. ligdeki ilk maçını 17 Ağustos Pazartesi gecesi 1461 Trabzon takımıyla oynayacak. 22.00'de başlayacak maçın oynanacağı stad daha sonra açıklanacak.

Öte yandan Yeni Malatyaspor’da, yeni sezon öncesi sponsorluk anlaşması için birçok şirket ve kişiler sıraya girmiş durumdalar. Bunların başında ‘Medicana Sağlık Grubu’ geliyor. Yeni Malatyaspor’a sponsor olmak isteyen ‘Medicana Sağlık Grubu’ sarı kırmızılı yönetim ile masaya oturdu. Konu hakkında henüz sarı kırmızılı kulüpten resmi bir açıklama gelmezken, ilerleyen günlerde konunun netlik kazanacağı öğrenildi. Sponsorluk anlaşmasının yapılması üzerine Yeni Malatyaspor, ligde Medicana Yeni Malatyaspor ismi ile mücadele edeceği de gelen bilgiler arasında. Görüşmelerin sürdüğünü belirten Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, ilerleyen günlerde konunun detaylarını kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Pilten, “Transfer konusu çok sıcak bir konudur. Kulüp Başkanımız Adil Gevrek, Sportif Direktör Ali Ravcı ve transfer komitemizin çalışmaları sürüyor. Takıma yapılması planlanan takviyelerin nokta transferler olması önemli bizim için. Nokta transferler yaparak yeni sezona hazır bir şekilde gireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız