SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor Son Dakika Golüyle Yenildi

0
Güncellendi - 2017-12-04 00:29:09
İnönü Üniversitesispor Son Dakika Golüyle Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor, sahasında Tunceli ekibi Dersimspor’a 2-1 yenildi.

  Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Ramazan Haymana, Emrah Berat Birsen, Fikret Merih Kılıç hakem üçlüsü yönetti.

  İnönü Üniversitesispor sahaya Mehmet Ayaoku, Burhan Koç, Enes Ataş, Yunus Emre Kutlu, Ömer Faruk Güleç, Cihat Vurmaz, Engin Yıldız, Uygar Taşkıran, Eray Baba, Ömer Faruk Göldağı, Mehmet Aşıt on biriyle çıktı. Dersimspor ise Gökhan Zirekli, Can Özgür, Ahmet Burkay Yazıcı, Fuat Onur, Vedat Taşdemir, Ali Mesut, Özgür Dükme, Mehmet Güler, Can Göksüzoğlu, Turan Ekici, Jonas Suka on biriyle mücadele etti.

  İnönü Üniversitesispor, mücadelenin 21.dakikasında Engin Yıldız’ın golüyle 1-0 öne geçti. Dersimspor, 40.dakikada Fuat Onur’un kaydettiği golle durumu 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

  Dersimspor, mücadelenin 89.dakikasında Okan Destegül’ün frikikten kaydettiği golle mücadeleyi 2-1 kazandı.

  Karşılaşma sonrası iki takım oyuncuları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet polisleri araya girerek, gerginliğin kavgaya dönüşmesini önledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız