SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Stadı Adana Yolunda!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un, saha kapatma cezası nedeniyle Pazar günü Adana’da oynayacağı Gençlerbirliği maçını izlemek isteyen taraftarlar için organize edilen “ücretsiz otobüs” seferlerine taraftarlar büyük ilgi gösterirken, zaman zaman polis müdahale etmek zorunda kaldı. Maçın heyecanı ve coşkusunu, toplandıkları belediye binası önünde yaşamaya başlayan taraftarların aşırı ilgisi nedeniyle, ek otobüs tahsisi yapıldı.

AŞIRI İLGİ..
Sarı-kırmızılı ekibi Adana’daki önemli karşılaşmada yalnız bırakmamak için Malatya’da gerçekleştirilen “ücretsiz otobüs” organizasyonuyla Adana’ya gitmek isteyen taraftarların Belediye binası önünde toplanmalarına ilişkin yapılan açıklamaların ardından, saat 22.00’den itibaren belediye civarında binlerce taraftar toplandı.

Malatya Belediyesi başta olmak üzere bazı ilçe ve belde belediyeleri, yöneticiler, çeşitli kuruluşlar, bazı işadamları tarafından tahsis edilen ya da kiralanan otobüsler, saat 24.00’den itibaren Belediye önüne gelmeye başladılar ve planlama da yapılmadığı için, otobüsler önünde büyük yığılmalar oldu.

Bazı otobüslerin de, toplanma ve hareket yeri olan belediye önüne gelinceye kadar çeşitli semtlerden taraftarları toplaması ve belediye önüne dolu gelmesi karmaşaya yolaçtı.

Saat 00.30’a kadar otobüslerin yaklaşık 40 adedi “tam dolu” olarak Adana’ya hareket ederken, geride kalan 1000’in üzerindeki taraftarı gönderebilmek için, organizasyon sorumlusu Malatyaspor yöneticisi Ramazan Özdemir büyük çaba harcadı.

Özdemir’in girişimleri sonucu 10 otobüs daha peyderpey belediye önüne gelirken, bunlar kısa sürede doldu ve hareket ettiler.

Birçok minibüs de belediye civarında, gidiş-dönüş 25 YTL’den yolcu topladı. “Ücretsiz” otobüslerden umudunu kesen çok sayıda taraftar da, bu minibüslerle Adana’ya hareket ettiler.

POLİS MÜDAHALESİ..
Özellikle saatler 01.30’u gösterirken, ek otobüslerin gelmesi gecikip, bunlar daha sonra peyderpey gelince, her otobüsün önünde aşırı bir yığılma oldu. Ziraat Bankası ile Belediye binası arasında ana caddede de trafik aksarken, taraftarların neden olduğu izhidama, Çevik Kuvvet ekipleri de zaman zaman müdahale ettiler.

Adana’ya giden taraftarlar arasında bayanların da bulunması dikkat çekti.

Belediye önünde toplanan grubun 3 otobüslük son hafilesi 02.20'de Adana'ya hareket etti.

ORGANİZASYON DIŞINDA GİDENLER..
Bu arada, “ücretsiz otobüs” organizasyonu dışında da çok sayıda taraftarın; özel araçlar, taksiler ve minibüslerle Adana’ya gittikleri bildirildi.

Birçok taraftarın da, Pazar sabahı Adana’ya hareket edecekleri belirtilirken, Malatya’da Cumartesi gecesi yaşanan “İnönü Stadı” görüntüleri, Adana’da sarı-kırmızılı ekibin İnönü Stadı’ndaki desteği bulacağı şeklinde yorumlandı.

Malatya’dan gidenlerin yanı sıra; Adana, Mersin, Osmaniye, İskenderun bölgelerinde bulunan çok sayıda Malatyalı’nın da Pazar günkü maçı izlemek ve Malatyaspor’a destek vermek üzere saat 14.00’de başlayacak maç için Adana 5 Ocak Stadı’na gelmesi bekleniyor.

Öte yandan, Belediye Başkanı Cemal Akın’ın da Pazar sabahı Adana’ya hareket edeceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız