SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Stadı Elazığ Maçına Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2017-03-01 17:12:40
İnönü Stadı Elazığ Maçına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı Malatya İnönü Stadı’nın zemininde iyileştirme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelen yetkililerin, ‘Malatya İnönü Stadı’nda maç oynanamaz’ raporunun ardından Evkur Yeni Malatyaspor, iç saha maçları olan Denizlispor ve Altınordu karşılaşmalarını İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da oynamıştı. Sarı kırmızılılar, zeminde süren çalışmalar nedeniyle ligin 24’üncü haftasında Şanlıurfaspor ile Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir’in sahası 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Kulüp yönetimi, iç saha maçları İstanbul’da oynanırken, İnönü Stadı’nın zemininin iyileştirilmesi için kolları sıvadı. Son dönemde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle saha zemininde ara yerlere ekim yapılırken, çıplak alanlar ise gübrelendi.

Sarı kırmızılılar, ligin 26’ncı haftasında Elazığspor maçını Malatya İnönü Stadı’nda oynamayı planlıyor ancak bu konuda son kararı Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek yetkililer verecek. Saha zemininde inceleme yapacak olan yetkililer, Malatya İnönü Stadı’yla ilgili son kararını açıklayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • atilla (7 yıl önce)
    inönü stadının çimleriyle uğraşacağınıza yeni yapılan stadın çimlerini sorun yapılan tüm stadların çimi hibrit ve yem yeşil zemin mükemmel ama bizim yeni stadın çimleri park bahçe çimi yanı eski stadın çimleri gibi ve yine yannniiiiii 3/5 seneye kalmaz yeni stad ta böyleeeee utanıınnnnnn ey yetkililer vekiller ................
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzı olan konuşuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hatırlatma (7 yıl önce)
    herkes konuşuyor konuşmak hele bilmeden konuşmak daha kolay oluyor. stadyumun kaç yıl oldu kimin sorumluluğunda olduğunu bilmemek suç değil. en azından burada paylaşım yapınca öğrendiler. stadı haber yapmak yerine orduzu pınarbaşında bulunan ve 7 yıldır boş ve çürümeye bırakılan 2 trilyona yakın(eski para ile) tesise dikkat çekin. daha güzel bir iş yapılmış olur
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (7 yıl önce)
    Bizim stadla yapımına başlanan stadlar eskimeye başladı bizimkilerden tık yok HELAL OLSUN size sizede bu yakışır. 2023 de tamamlanır sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim444 (7 yıl önce)
    arkadaşlar stad personelının suçu yok yönetim para vermese stad personelı cebınden versın zaten maaş larını zor alıyorlar bu ta hikmet tanrıverdi döneminde bakıma alındı yaklaşık 12 sene olmuştur onun için ondan sonra gelen yönetimlerin suçu bunu herkes böyle bılsın kamuoyuna duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Elazığ maçından sonraki maçlarda İnönü'de oynanabilir. Yeni stadın yetişmesi veya federasyonca maç oynanmasına izin vermesi zor gözüküyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    İnönü stadının bu hale gelmesine sebep olan sorumlusu kayıp aranıyor. 780 bin nufuslu Malatya'da kimse bulamadı. Elazığ veya Adıyamanda olabilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • zaten daire amirlerinin çoğu malatyalı değil özellikle adıyamanlılara bak sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk (7 yıl önce)
    Milli takım arasıyla birlikte 5 hafta var daha halen yetiştiremiyeceklerini düşünüyorlarsa hiç oynamasınlar malatyada milleti kandırmanın bi anlamı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem (7 yıl önce)
    Inonu stadinin bakimlari vs tum islemleri yenimalatyaspor kulubu tarafindan yapilmaktadir, genclik ve spor il mudurlugu ve personeliyle herhangibir alakasi yoktur. Umarim yeni yapilan stad genclik sporda kalir. Stad surekli bakimli olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)kerem isimli kullanıcı yorumuna
    Stad kime ait cahilliği mi bağışlayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Stad 49 yilligina malatya belediyesi tarafindan kiralanmistir, ve y.malatyaspor kulubune verilmistir. Stad muduru personelleri vs. Hepsi malatyasporun hakimiyetinde olan kisilerdir. Gsim un stadla herhangibir alakasi yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • necmettin (7 yıl önce)kerem isimli kullanıcı yorumuna
    yönetmeligi bilip bilmeden konuşan bire cahiller. stad zaten malatyaspora yıllardır kiralanmış. Stadın tüm bakımını da tabiki de malatyaspor yapacak. Saçma sapan yorum yapmayın. Yeni stadın daha yolu yok alt yapısı yok. Bi zahmet Genclik spora sallayacagınıza belediyeye sorun bu eksiklikler neden yok diye. Ayrıca yeni stadın ihalesini alan firma iflas etmiş sonradan tekrar ihale edilmiş. Bu hale getirilmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Beşiktaş'a verilen stat parasını İnönü stadı zeminine harcamayı düşünmek çok mu zordu
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet AYDIN (7 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    istda maçdaki seyirci hasılatının hesapladınmı.. ayrıca satılan pasolig ayısını biliyomusun ıki haftada altıbin pasolig alındı afaki yorumlar iyi niyetli deil bence malatyadaki maçlarda biltler be lira olduğu halde kimse gitmiyor maça
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Malatya il spor müdürlüğü inönü stadı sorumluları nın üstün çalışmaları sonucu maçlarımızı oynayacak saha arıyoruz her hafta eserinizle gurur duyuyormusunuz?
    0
    0
    Yanıtla