SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İnönü Stadı Şölen Alanına Dönmeli..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günü Sivasspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Bilal Bülent Uçar, hafta sonu oynanacak Sivasspor maçının sarı-kırmızılı ekip açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekip, taraftarlara çağrıda bulundu. Uçar “Bu maçta İnönü Stadı’nı doldurup, şölen alanına çevirelim. Centilmence Malatyaspor’umuzu destekleyip, alacağımız galibiyetin sevinciyle başımız dik dolaşalım” dedi.

Uçar, ilk yarıda istenen sonuçları alamadıklarını belirterek “Malatyaspor’un hak ettiği yere gelmesi için kadroda önemli değişiklikler yaptık. Devre arası transfer edilen oyuncuların teknik kadromuzun yaptığı çalışmalarla kısa sürede takıma uyum sağladılar. İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Takımımız ligde kesinlikle hak ettiği yerde değil. Elbirliğiyle son sıralardan kurtulup, üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz” dedi.

Uçar, Sivasspor ile oynanacak maçın bu açıdan büyük önem taşıdığına dikkat çekip “Futbolda her zaman başlangıçta alınan sonuçlar önem taşır. Galibiyet bize moral verecek. Bundan sonraki haftalara umutla bakabileceğiz. Taraftarımız bizi ilk yarıda hiç yalnız bırakmadı. Kendilerine müteşekkiriz. Aynı desteği ikinci yarıda devam ettireceklerinden eminiz. Malatyaspor’u centilmence desteklemeye devam etsinler” şeklinde konuştu.

Uçar, komşu kentin takımı Sivasspor’u Malatya’da ağırlayacaklarını belirtip “Her şeyden önce centilmence bir maç diliyoruz. Anadolu’nun bu iki güzide kulübü saha dışında da saha içinde de dosttur. Sivasspor ilk yarıda iyi bir çıkış yakaladı. Bu kez aynısını biz gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Bu arada, Malatyaspor Sivas maçı hazırlıklarını, Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde sürdürdü. Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada yapılan tek antrenmana futbolcuların tamamı katıldı.

Maçın Açık tribün 5, Maraton 10, Kapalı Tribün 20 ve VİP koltuk 30 YTL olan biletlerinin satışının da İnönü Kapalı Çarşısı üzerindeki gişeden devam ettiği belirtildi.

Öte yandan, Malatyaspor'un eski futbolcularından Atilla Birlik'in, Diyarbakırspor'dan Malatyaspor'un bu haftaki rakibi Sivasspor'a transfer olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız