SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Stadı Zemininde Çalışma

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:32:16
İnönü Stadı Zemininde Çalışma
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı Malatya İnönü Stadı’nda zemin iyileştirme çalışmaları başladı. 

Kış mevsiminin sert geçmesinin yanı sıra yağışın fazla olması nedeniyle Malatya İnönü Stadı’nın zemininde yer yer bozulmalar meydana geldi. Ligin ikinci yarısının ilk maçını sahasında oynayan Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular zeminin bozukluğundan yakınmıştı. Özellikle takımın haftayı bay geçmesini de fırsat bilen görevliler, stadın zemini üzerinde yoğun bir çalışma yapmaya başladı. Ligin 21. haftasında Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak olan Balıkesirspor maçına kadar zemini hazır hale getirmeyi planlayan görevliler, zeminde yıpranan bölgelere çim takviyesi yapıyor.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Tesis ve Stadyum Sorumlusu İlyas Karaca, stat zemininde çalışmalar yaptıklarını ve zemini Balıkesirspor maçına kadar yetiştireceklerini söyledi.

Malatya İnönü Stadı’nın bir hayli eski olduğunu ve drenajların çok iyi çalışmadığını kaydeden Karaca, “Anadolu Selçukluspor maçında, saha zemininde bir hayli sıkıntı vardı. Sorun drenajlardan kaynaklanıyor. Stadımız çok eski ve drenajlar çok iyi çalışmıyor. Sezon başında sol kalemizin bulunduğu alan kullanılamaz haldeydi. Yaz sezonunda çok iyi bir çalışma yapıldı. Çimimizi de bir hayli toparladık. Burada drenajla ilgili bir sorunumuz var. Kar yağışının da etkili olmasıyla birlikte drenajlarımız tam olarak çalışmadı. Bundan dolayı da Anadolu Selçukluspor maçında sorun yaşadık” dedi.

Balıkesirspor maçına kadar zemini iyi bir hale getireceklerini ifade eden Karaca, “Zeminle ilgili çalışmalara başladık. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde zemin üzerinde çalışma yapıyor. Kale arkalarında yetiştirdiğimiz çimleri kesip, parçalar halinde çim olmayan yerlere monte edeceğiz. Böylelikle de sorunu ortadan kaldıracağız. Önümüzde 12 gün gibi bir süre var. Bu haftayı da bay geçeceğiz. Hava şartları da böyle uygun olursa, sahamız Balıkesirspor maçına kadar uygun hale gelecektir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız