SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Stadı'na Bakım Yapılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:05:04
İnönü Stadı'na Bakım Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Önümüzdeki sezon hem TFF hem de mevsimsel şartlar konusunda sıkıntı yaşanmaması için kapsamlı bir şekilde bakıma alınan İnönü Stadı’nda bakım ve onarım işleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde statta incelemelerde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) heyetinin direktifleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren kulüp, ilk olarak stat giriş kapılarını PASSOLİG’e uyumlu hale getirecek. 

Stat zeminin gelecek sezona daha iyi bir hale getirilmesi için ise havalandırma ve delme çalışmaları yapılıyor. Konuyla ilgili bilgiler veren Stat Müdürü Cem Eren, “Sezonun bitmesinin ardından stadı hemen bakıma aldık. Zeminde gübreleme ve delme işlemi yatık. Danaburnu denen zararlı bir böcek çim köklerine zarar veriyordu. Onun için ilaçlama yaptık. Şanlıurfa’dan delme makinesi gelecek ve drenaj deliklerini tamamen açacağız. Yaz döneminde çime iyi bakıp, gelecek sezona maksimum düzeyde hazır hale getireceğiz. 13 yıllık bir zemin olduğu için bazı şeyleri ne kadar iyi yapsak da bazen çetin kış şartlarında bozulmalar oluyor. Ama gelecek sezon yarı yarıya daha az bir sorun yaşamayı ön görüyoruz. Stadımızı Kupa törenine de hazır hale getirdi. Pankart asma, temizlik vb. işlemlerin ardından yarınki kupa törenine tamamen hazırız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız