SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Stadı'na Liverpool Modeli

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, statta bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeni bir giriş sistemi uygulamaya koyacak.

Geçen sezon turnike sisteminde yaşanan sorunları değerlendiren Malatyaspor, Türkiye’de faaliyet gösteren Ikon firması aracılığıyla İngiliz Stadiacard firmasıyla temasa geçti. Dünyaca ünlü Liverpool kulübünün stadı Anfield Road başta olmak üzere birçok kulübün stadyum giriş sistemlerini düzenleyen firmanın yetkilisi Frank Roebuck (fotoğrafta sağda) Salı günü Malatya’ya gelerek İnönü Stadı’nda incelemede bulundu.

Roebuck, yaptığı açıklamada, firmalarının maçlara girişte kart sistemine büyük önem verdiğini, taraftarlara verilecek “akıllı kart” sayesinde girişin kolaylıkla sağlanacağını, kartın üzerinde ilgili taraftara ilişkin gerekli bilgilerin yer alacağını belirtti.

Roebuck, belirtilen kartın karaborsa bilet satışına şans tanımadığını, ayrıca kurulacak bilgisayar ağıyla girişle ilgili tüm istatistik bilgilere anında ulaşılacağını anlattı. Sistemlerinin İngiltere’de gayet iyi işlediğini belirten Roebuck, Anfield Road Stadı’na dakikada 19–20 seyircinin girebildiğini söyledi.

Roebuck, akşam uçağıyla Ankara üzerinden, Antalyaspor Kulübüyle görüşmek üzere, Antalya’ya gitti. İngiliz yetkili, Denizlispor Kulübü ile de görüşeceğini bildirdi.

Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Ali Cengiz ise, 2. lige düşmelerinin Malatyaspor taraftarına hizmette eksikliğe bahane olamayacağını belirterek “Bizleri yalnız bırakmayan taraftarımız hizmetin en iyisine layık. Personelimiz şimdiden çalışmaya başladı. İnönü Stadı geçen sezondan daha çağdaş koşullarda hizmet vermeye hazır hale getirilecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız