SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Stadı'nda Anlamlı Koreografi

0
Güncellendi - 2016-08-31 04:57:49
İnönü Stadı'nda Anlamlı Koreografi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Samsunspor’u ağırladığı maçta, maraton tribünde yapılan koreografiyle 15 Temmuz Şehitleri unutulmadı.

Maça büyük ilgi gösteren ve stadı dolduran Derebeyleri taraftar gurubu, tribünlerdeki organizasyonlarıyla Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı mesajlar verdi.

Yeni Malatyaspor taraftarı, maraton tribününde kırmızı kartonların fon olarak kullanıldığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tank ve vatandaşların yer aldığı fotoğrafla, ‘Zafer selaları semalarımızda okunuyor’ yazılı pankart açtı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

maç

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • EROL (7 yıl önce)
    Bir tane başkumandan tanıyorum o da MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TÜR.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Koreografi güzelde 15 Temmuz darbe girişimini milletin birlik,beraberlik ve azmi ile önlenmiştir.Bunu sadecde bir kişiye bağlamının,stadlarda ve meydanlarda resminin sürekli bulundurulmasının bir anlamı olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (7 yıl önce)
    Siyaset spora da girdi ya. Artık stada gidilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Hiç de hoşumuza gitmedi.Siyaseti bulaştırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zoruna gitmiş anlaşılan. Darbe siyasi bir olaydan daha fazlasıydı!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet şerif (7 yıl önce)Erol isimli kullanıcı yorumuna
    Kendi adına konuş hısım hoşumuza değil hoşuma gitmedi diyecen benimde çok hoşuma gitti nasıl olacak 15 temmuz şehitleri için açılan pankart siyasi değil vatani bir iştir orda R.T.E resmi varsa oda siyasi değildir T.C devletinin başkumanadanıdır resmi olması normal takılmayın böyle mevzuatlara yakışmıyor bizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Siyaset değil bu, vatanına sahip çıkan şehit ve gazi olan Malatyalılara vefa borcunu ödeme şeklidir. Şehit ve Gazi Malatyalılarımız olmasaydı, şimdi biz burada maç için yorum yazamıyor olacaktık. Ortalık darmadağın olacak, Suriye ve Irak tan farkımız olmayacaktı. Başkomutanımız öncülüğündeki bu hareket takdire şayan olup, her ne kadar da bazıların bu olaylara taraflı bakıp şuraya buraya bunları karıştırmayın dese de, ileride tarihini inceleyen yeni nesil bu kahramanların yazdığı destanı incelerken büyük bir gurur duyacaklardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (7 yıl önce)
    Keske elazigda cizre de ve pkk ya karsi savasirken canini veren aziz sehitlerimizde anilsaydi yinede kutlarim
    0
    0
    Yanıtla