SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnönü Stadı'nın Yeri Belediyeye Ve..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayansalduz, 2008 yılı için birçok ulusal müsabakayı Malatya'ya aldıklarını belirterek, "Esnafa gelir açısından bu tür organizeler önemlidir" dedi.

Makamında düzenlediği basın toplantısında 2007 yılı çalışmaları ve 2008 yılı programları hakkında bilgi veren Bayansalduz, Malatya'da 37 branşta 20 bine yakın lisanslı sporcu bulunduğunu söyledi. 2007'de Avrupa Bilardo Şampiyonası başta olmak üzere uluslararası ve ulusal müsabakalara imza attıklarını hatırlatan Bayansalduz, 2008 yılında da birçok ulusal müsabakaların Malatya'da yapılacağını kaydetti. 26 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında Gençler Boks Türkiye Şampiyonası, şubat ayında Bilardo Türkiye şampiyonasının Malatya'da yapılacağını bildiren Bayansalduz, ayrıca birçok bölgesel ve grup şampiyonalarını Malatya'ya aldırttıklarını vurguladı.

Malatya'ya gelecek binlerce sporcu ve katılımcı ile esnafın iş yoğunluğunun artacağını, dolayısıyla ekonomik girdinin artacağını söyleyen Mehmet Bayansalduz, 2007'de yaptıkları hizmetleri özetle şöyle sıraladı:

"Üniversite kampüsü karşısında Atletizm Spor Kompleksi tamamlandı. Trübün, soyunma odası ve çevre düzeni kaldı. Yeşiltepe Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'ne deprem güçlendirmesi yapıldı. Sanayi futbol sahasını alarak çimlendirdik. Doğanyol ilçesinde futbol sahası temini yapıldı. Doğanşehir ilçesinde de çimlendirme çalışması önümüzdeki ilk baharda tamamlanacak."

İnönü Stadı, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Turgut Özal Kamp Merkezi ile Kapalı Yüzme Havuzu'nun bulunduğu 42 dönümlük alanın Malatya Belediyesi'ne devredilip bu alanın satılarak satın alacak firmanın başka bir yere aynı hizmetleri yapması çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Bayansalduz, "İnönü Üniversitesi Kampüsü karşısında yer belirledik. Bu konuda çalışmamız sürüyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız