SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Takım Halinde Birinci

0
Güncellendi - 2018-03-23 03:51:05
İnönü Takım Halinde Birinci
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (İÜBİS) kadın bisiklet takımı, Ege Üniversitesi Dağ Bisikleti Yarışması'nda takım halinde birinci oldu.

  İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu aralıksız sürdürdüğü faaliyetlerine yenilerini ekliyor. Her hafta düzenledikleri şehir içi turların yanında şehir dışı programları da düzenlemeye devam ediyor.

  İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu 18 Mart Çanakkale Zaferini kutlamak üzere yollara düştü. Çanakkale’yi gezerek tarihi bir yolculuk yaptıktan sonra Ankara’da mola veren ekip, Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

  Topluluk üyelerinin bir kısmı ise Ege Üniversitesi Dağ Bisikleti Yarışmasına katıldı. Kadın bisiklet takımı, takım halinde birinci olurken, bireyselde ise birçok derece elde etti.

  Topluluk Başkanı Uğur Özdemir, Çanakkale Zaferi’nde emeği geçen herkese sonsuz saygı ve minnet duyduklarını belirterek Çanakkale’ye gitme imkânı sağladıkları için Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı  Ömer Çelik'e teşekkür etti.

  Özdemir, sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra sportif faaliyetlere de katıldıklarını ifade ederek, "18 Mart’ta İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu olarak Türkiye’nin üç bir yanındaydık. Bir ekibimiz 18 Mart Çanakkale Zaferini kutlamak üzere ecdat topraklarındayken, yarış takımımız Ege Üniversitesinde düzenlenen Üniversitelerarası Dağ Bisikleti yarışında ter döktü. Malatya’daki tur ekibimiz ise geleneksel hafta sonu turundaydı. İnönü bisiklet her yerde" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız