SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Tıp'tan 23'üncü Dönemde 117 Mezun

0
Güncellendi - 2016-07-16 06:29:57
İnönü Tıp'tan 23'üncü Dönemde 117 Mezun
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi, düzenlediği törenle 23’üncü dönem mezunlarına diplomalarını verdi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Davut Özbağ, Tıp Fakültesi Dekanı ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ziya Kesiriklioğlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, “Bugün mezun olan öğrencilerimizin en mutlu günüdür. 117 hekim adayının öğretim sürecini başarıyla tamamlayarak bugün mezun olması bizleri de mutlu etmiştir. Onlara hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

tıp3Mezunlar adına konuşan dönem birincisi Dr. Onur Kılınç ise yaptığı konuşmada, mezun olan öğrenciler adına kendilerine katkı sunan başta aileleri ve öğretim üyelerine teşekkür etti. Öğrenim sürecinde yaşadıkları hatıralardan bahseden Dr. Onur Kılınç, konuşmasını tamamladıktan sonra Tıp Fakültesi yaş kütüğüne plaket çaktı.

Yapılan konuşmalardan sonra hekimlik yemini eden mezun öğrencilere hediyeleri ve diplomaları verildi.

Bülten

 

 

 

tıp1

tıp2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız