SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Ü.Spor Hakem Kurbanı

0
Güncellendi - 2016-10-02 17:54:34
İnönü Ü.Spor Hakem Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Malatya ekibi İnönü Üniversitesispor, Gaziantep ekibi Araban Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın hakemlerinin verdiği kırmızı kart ve penaltı kararı büyük eleştirilere neden oldu.

STAD: Yeşiltepe 3 nolu sentetik

HAKEMLER:  Celal Demircan (Yozgat), Haydar Avcı (Sivas), Muhammed Enes Eskici (Sivas) 

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİSPOR: Volkan Tuncel, (dk 32 KK)-(Enes Pehlivan), Yunus Emre Kutlu, Cumali Özdal, Enes Filiz, Garip Erayabakan, Fatih Sakin,  Meriç Akpınar, Ramazan Çavuş, Ebubekir Bozan, Kerem Özdemir, Ebubekir Yardım

YEDEKLER: Enes Pehlivan, Oğuzhan Gündoğdu, Serhat Abay, Yasin Baturay, Engin Yıldız, Oğuzhan Akgül

TEKNİK SORUMLU: Murat Kurt

ARABAN BELEDİYESPOR: Ümit Kurt, Umut Arıkan, Seydi Vakkas Eryılmaz, Mehmet Doğan, Eyüp Rıdvan Karakaş, Celal Özdemir, Abidin Firikli, Selim Dağ, Deniz Işık, Hurşit Yıldız,  Mustafa Can Cap

YEDEKLER: Cuma Bezgin, Aykut Çetin, Oktay Altınparmak, Ahmet Işık, Murat Paslıyer, Ali Taş, Hacı Özküçük

TEKNİK DİREKTÖR: Seçkin Göksel

KALECİ VOLKAN TUNCEL KIRMIZI KARTLA OYUN DIŞINDA KALDI

Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ilk yarısında, 30. dakikada İnönü Ünivesitesispor’un kalecisi Volkan Tuncel kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kaleci Volkan Tuncel, topu ceza sahası içerisinde kontrol etmesine karşın hakem topa dışarıda elle müdahale ettiğine hükmetti. Tuncel, birinci yardımcı hakem Haydar Avcı’ya yoğun itirazda bulunup, üzerine yürüyünce hakem Celal Demircan kırmızı kartını çıkarttı.

İnönü Üniversitesispor’un teknik direktörü Murat Kurt, takımın forvet oyuncusu Kerem’i oyundan alarak yedek kaleci Enes Pehlivanı oyunda dahil etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve 0-0 sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan bir kişi eksik İnönü Üniversitesispor Ebubekir Yardım ile dakikada 51’de 1-0 öne geçti.

Araban Belediyespor, Dakika 75’te Eyüp Rıdvan Karakaş’ın penaltıdan kaydettiği golle 1-1’lik eşitliği sağladı.

Maçta başka gol olmayınca takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

üniversitespor3

üniversitespor2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    İki üç sene önce hakemlerin BAL liginde bize yaptıklarını unutmadık. Üniversite gibi şartları belli olan bir takımın bu ligde hakem kurbanı olması normal. İnönü Üniversitesi takımı amatör devam edip, bu hakkı Efsane Malatyaspor'a vermesi gerekiyordu. Malatyamızın profosyonel ikinci takımı olmalı. Bu takım mutlaka Efsane Malatyasporumuz olmalı.
    0
    0
    Yanıtla