SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ Elazığ DSİ'yi 2-1'le Geçti

0
Güncellendi - 2016-11-28 01:09:53
İÜ Elazığ DSİ'yi 2-1'le Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta İnönü Üniversitesispor, deplasmanda Elazığ DSİ Spor’u 2-1 yenerek, son 3 maçını kazandı.

BAL  2. Grup’ta İnönü Üniversitesispor fırtınası esmeye devam ediyor. 62 Pertek Spor ve Şehit Kamil Belediyespor galibiyetlerinin ardından 9’ncu haftayı bay geçen sarı siyahlılar, 10’uncu haftada konuk olduğu Elazığ DSİ Spor’u 2-0 yendi.

Elazığ İl Özel İdare Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Murat Göze, Emre Dursun, Mehmet Şenkaya hakem üçlüsü yönetti.

Elazığ DSİ Spor, karşılaşmanın 40’ncı dakikasında Hüseyin Atalay’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, İnönü Üniversitesispor 47’inci dakikada Ramazan Çavuş’un penaltıdan attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Sarı siyahlılarda, Ramazan Çavuş 52’nci dakikada gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 67’nci dakikada ise Ebubekir Yardım takımının ikinci golünü attı ve İnönü Üniversitesispor mücadeleyi 2-1 kazanarak, puanını 15’e yükseltti.

BAL 2. gruptaki diğer temsilcimiz Malatya Yeşilyurt Belediyespor, "bay" takım olarak haftayı maç yapmadan geçirdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

universitesporksm16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız