SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi Sahasında Berabere

0
Güncellendi - 2018-03-04 16:23:04
İnönü Üniversitesi Sahasında Berabere
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grubun 21.haftasında İnönü Üniversitesispor, sahasında Elazığ ekibi Grup Merkez Hasar Hankendispor ile 1-1 berabere kaldı.

Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Eyüp Taşkan, Erdem Değirmenci, Muhammed Enes Eskici hakem üçlüsü yönetti.

İnönü Üniversitesispor sahaya Ahmet Berkay Maden, Burhan Koç, Enes Ataş, Yunus Emre Kutlu, Ömer Faruk Güleç, Ömer Faruk Göldağı, Turgut Ulutaş, Ahmet Bezen, Cumali Kılınç, Mehmet Aşıt, Yasin Baturay on biriyle çıktı.

Grup Merkez Hasar Hankendispor ise Emrah Gür, Ahmet Canpolat, Şehmus Kaya, Talha Üstündağ, Abdulllatif Çelik, Feti Ahmet Özdemir, Mazlum Daşlık, Turan Ateş, Görkem Yağcı, Soner Kayıkçı, Mustafa Seval on biriyle mücadele etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Malatya İnönü Üniversitesispor golü Turgut Ulutaş'ın ayağından buldu ve ilk yarı İnönü Üniversitesispor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının 65. dakikasında konuk ekip Hankendispor'da Mazlum Daşlık takımı adına beraberlik golünü kaydeden isim oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı.

Bu sonuçla İnönü Üniversitesispor puanını 17 yaparken, Grup Merkez Hasar Hankendispor ise puanını 15'e yükseltti. Öte yandan konuk ekip Grup Merkez Hasar Hankendispor uzatma dakikalarında iki kırmızı kart gördü ve karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız