SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi Tırmanışta Birinci

0
Güncellendi - 2016-05-03 23:33:23
İnönü Üniversitesi Tırmanışta Birinci
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da yapılan Üniversitelerarası Spor Tırmanış Müsabakalarında İnönü Üniversitesi takım halinde birinci oldu.

28 - 29 Nisan tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılan Üniversitelerarası Spor Tırmanış Müsabakalarında erkek ve bayan kategorilerinde yarışan İnönü Üniversitesi, takım halinde erkeklerde birinci oldu. İnönü Üniversitesi, 16 üniversitenin katıldığı müsabakalarda bayanlar kategorisinde ise üçüncülüğü elde ederek Malatya’ya başarılı sonuçlarla döndü. Bayanlar kategorisinde birinciliği ise Akdeniz Üniversitesi elde etti. Yrd. Doç. Dr. Faruk Akçınar ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güllü idaresinde müsabakalara katılan İnönü Üniversitesi, geçen günlerde Malatya’da yapılan spor tırmanış müsabakalarında da çeşitli dereceler elde etmişti.

“ÜNİVERSİTE OLARAK DAĞCILIK BRANŞINDA BELLİ BİR POTANSİYELE ULAŞTIK”

Dağcılık Malatya İl Temsilcisi Faruk Akçınar, İHA muhabirine yaptığı açıklamada Malatya adına Ankara’da önemli bir başarıya imza attıklarını kaydederek, “İnönü Üniversitesi olarak dağcılık branşında önemli başarılara imza attık. Ankara’da çok önemli üniversiteler arasında erkeklerde birinci, bayanlarda ise üçüncü olduk. Bu başarılar da gösteriyor ki üniversite olarak dağcılık branşında belli bir potansiyele ulaştık. Tabi bu potansiyeli Malatya’ya da yansıtmamız lazım. İlimiz tırmanış sporu bakımından eşi bulunmaz farklılıklar içeriden bir coğrafyada. Bunu tam anlamıyla kullanıp, Malatya’dan başarılı dağcılar çıkarma amacındayız” diye konuştu.

iha

Pankkdo01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız